Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Moje przemyślenia

Polecane posty

Gość

Dzisiaj facet musi być chamem i skurwielem aby zaimponować kobiecie.

Gość skończyło się babci sranie
to ty juz więcej nie myśl, bo ci ten proces szkodzi

Gość
a kto mi zabroni myśleć? Ty?

Gość gdzie jestess
a co se bulwersujesz :D

Gość
bo one takich lubią. miśki w odstawkę.

Gość skończyło się babci sranie
ja ci nie bronię ja oceniam efekt procesu...

Gość gosc84
w sumie to masz rację, ale kijem Wisły nie zawrócisz, więc po co o tym w kółko pisać?

Gość po przemyśleniu stwierdzam ,że
piszesz głupoty autorze. Kobiety lubiśą facetów na poziomie i takich , którzy tez sa przyjaciółmi i nigdy nie zawiodą.

Gość boby
Zgadzam się całkowicie z autorem w 100% . facetów na poziomie od razu pakują do kategorii przyjaciel który pocieszy po draniu a takiemu skurwielowi to od razu się odda bez żadnych przyczyn.

bzdury. To zalezy jakie kobiety, więc nie uogólniaj. A faceci to niby jakie kobiety wybierają? Jak jakaś nie chce isc do łóżka , to ją rzucają. Więc nie gadajcie tak na kobiety, bo sami nie jesteście w większości lepsi.

Gość
Ciekawe czemu np. tacy faceci siedzący w zakładach karnych mają ogromne powodzenie.

Gość Ruchanek
po przemyśleniu stwierdzam ,że Ja nie narzekam na powodzenie przeklinam, wyrywam panny na tak banalne teksty, że głowa mała. Tyle panienek przeleciałem, że nawet nie da się tego zliczyć. Jeden z moich kolegów jest kompletnym moim przeciwieństwem po studiach, dobra praca, własne mieszkanie, nie przeklina i nadal nikogo nie miał. Czasem przy piwku próbuje mu wytłumaczyć, że jeśli nie będzie taki jak jato nigdy panny nie znajdzie.

bo kłamią, potrafia dobrze manipulowac itd. Zreszta sa takie kobiety ,które lubia takich facetów. Ale nie wszystkie, jest bardzo duzo kobiet, które wola tych porzadnych, wrazliwych itd.

do przedmówcy- to nie masz sie czym chwalić, bo te kobiety sa takie same ,jak ty . Skąd masz pewnosc, ze one nie mysla równiez tak ,jak ty?

Gość Ruchanek
Tak czy siak fakt jest taki, że ten mój porządny kolega był, jest i pewnie będzie sam bo kobiety mają dziś takich gdzieś a taki jak Ja miał, ma i będzie miał zainteresowanie wśród kobiet.

zainteresowanie kobiet? Jajkich kobiet? takich samych ,jak ty. Czyli szukajacych zabawy, rozrywki, łatwego zycia itd. A ten twój kolega moze bedzie długo sam, ale w końcu znajdzie kogos podobnego do siebie.

Gość gosc84
Niestety, ale ów kolega niestety ma większe szanse na pozostanie sam albo na poznanie mniej kub bardziej zdesperowanej kobiety. Nie pochwalam tego, ale często tak właśnie jest.