Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiowamalinka

Głupie ale ważne:)

Polecane posty

Gość monisiowamalinka

Cześć wszystkim Stworzyłam ten temat bo zaciekawiła mnie dość przyziemna sprawa. Byłam we wtorek na meczu, tzn w strefie kibica.Ogólnie atmosfera fajna, poznałam kilka miłych osób.Właściwie to poszłam trochę za namową koleżanki, bo sama pewnie bym tam nie szła. Tak czy inaczej było fajnie, tylko w pewnym momencie przeraził mnie jeden fakt - potrzeba fizjologiczna :/ Były tam jakieś toi toje ale koleżanka stwierdziła że raczej się nie dopchamy a że jej też sie chciało zaczęłyśmy szukać ustronnego miejsca. W sumie weszłyśmy ostatecznie w jakąś bramę i tam było wielkie sii... Tak czy inaczej ulgę poczułam, tylko trochę głupio mi się zrobiło że tak w bramie... Kurdę, może jestem jakaś niedzisiejsza... Co o tym sądzicie? Gdzie chodzcie jak wam się chce? Pytanie raczej do dziewczyn, bo facet...wiadomo ;)

Gość fiire
ja np nie potrafię sikać tak na kucaka w lesie czy gdziekolwiek, np jak jade samochodem, nie mogę i już.

Gość hgafa
ja tam leje na kibiców z przeciwnej drużyny

Gość ona lubi
ja lubię sikać i patrzeć czy mnie ktoś widzi że ja właśnie sikam i widzi to i mój tyłeczek z cipeczką i jaka jest jego reakcja choć pewnie by się podniecił

Gość już 3131
się podnieciłem :D

Gość dowcipniś12341
Mężczyzna przechodził przez park i zachciało mu się szczać więc podszedł do drzewka wyciągnął swojego falussa i zaczął lać nagle słyszy głos kobiety przechodzącej niedaleko która zgorszona tym faktem krzyczy ALE BYDLĘ ! a facet uśmiecha się do niej zuvhwale spokojnie TRZYMAM GO ! :D hehehehehehe no i czemu kobiety chodza tam gdzie nie mają co ?

Gość bo one
to podglądaczki jedne.....:D a dowcip dobry :D

Gość wilgotna 13
ja leje do kibelka albo czasem w krzaczki :D

Gość wilgotna 13
nie jesteśmy podglądaczkami to facet zawsze podgląda :D

Gość fefcia
ja tam ostatnio robiłam w bramie:D

Gość Kamullla
o fuuu