Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jtmgdtgdgt

Koszmar pomoże ktoś

Polecane posty

Gość jtmgdtgdgt

Jest tu ktoś kto potrafi zinterpretować sen? proszę to bardzo ważne, prawie skończył się tragedia mogę podać email

sen jest odzwierciedleniem naszych mysli, obaw i sytuacji jakie nas spotkały. ja nigdy nie biore powaznie moich snów. Tobie też radze.

Gość jtmgdtgdgt
Jak nie brać na poważnie snu w którym w śnie jak i w realu się dusisz?

Gość A to tak zwany paraliz
senny

dusiłas sie we snie i to cie obudziło? nie rozumie? Z tym to nalezy isc do lekarza skoro masz bezdechy nocne a nie interpretowac sen! dzieci czasem tak maja z sikaniem.Sni im sie to ze są w łazience a tak naprawde sikają w łózko...i problemem nie jest sen! tylko zaplanie pecherza lub stany lekowe....

Gość jtmgdtgdgt
Sen przedstawiał sytuację terazniejsza. Byłam w łóżku, nie mogłam zasnąć. usłyszałam kroki, to był jakiś cień. przeszedł obok. Nagle skurcz mięśni nie mogłam się zgiac wyprostować nie mogłam się odwrócić. straszny szum w głowie. chciałam krzyczeć ale odebrało mi głos. nie mogłam oddychać. złożyłam ręce i w myślach poprosiłam boga o pomoc. wszystko ustało ale nadal nie mogłam się wyprostowac. usłyszałam szept nie pamiętam dokładnie co mówił ale było to coś w stylu jego już nie ma. obudziłam się w kręconej pozycji strasznie źle się czułam

Gość jtmgdtgdgt
Ja raczej myślę że to przez to że ostatnio interesowałam się demonami... tylko nie wiem co to może oznaczać

ja kiedyś w radio usłyszałam informacjie ze spalił sie dom z abudowaniami gospodarczymi. Przesło mi przez mysl ze dobrze ze nie mój(byłam na wyjezdzie) i tej samej nocy mi sie sniło ze to mój dom sie pal....ta mysl w ciagu dni atrwała skunde a tak wpłyneła na moją psychike....

Gość to był zły duch
tak zwana pijawka mentalna, wysysa z ludzi energię, po takim śnie czujesz sie slaba i rozbita psychicznie, ale musisz wiedzeić ze to wcalenie był sen, to coś naprawde do ciebie przyszło