Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska12345

seks

Polecane posty

Gość laska12345

Nie dawno postanowilam przezyc swoj pierwszy raz,niestety nie wyszlo,czulam straszny bol,juz przy samym wkladaniu,podobnie bylo za drugim razem,zrezygnowalismy z seksu na miesiac. Gdy po miesiacu sprobowalismy kolejny raz bylo lepiej,bol byl mniejszy,lecz przy wkladaniu penisa i gdy w trakcie chlopak wyciagal calego penisa i wkladal go spowrotem rowniez czulam bol przy samym wejsciu do pochwy,kochalismy sie potem jeszcze raz i bylo tak samo.Blona zostala przebita. Dziewczyny mialyscie podobnie? Jak temu zaradzic?

Wiesz,to normalne raczej. Ja miałam tak samo wiesz. Nie masz co się bać. Jakieś 4 pierwsze razy są najgorsze,a potem to już sama przyjemność. Coś o tym wiem moja droga :) mi np. Krew nie pociekła odrazu,trochę później po stosunku. To normalne,bo u każdej kobiety organizm reagaguje inaczej. . . .

Wiesz,to normalne raczej. Ja miałam tak samo wiesz. Nie masz co się bać. Jakieś 4 pierwsze razy są najgorsze,a potem to już sama przyjemność. Coś o tym wiem moja droga :) mi np. Krew nie pociekła odrazu,trochę później po stosunku. To normalne,bo u każdej kobiety organizm reaguje inaczej. . . .