Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlosnica1990

Ciąża czy skutki uboczne AZALI ? POMOCY!!!. krótko po porodzie

Polecane posty

Gość zlosnica1990

Witam Serdecznie! Chciałabym poradzić się was ponieważ sama sobie nie radze z tym:(. A więc tak od 23 maja czyli od pierwszego dnia miesiączki biorę pierwsze opakowanie mini-pigułek AZALI są to moje pierwsze w życiu tabletki antykoncepcyjne(ponad 3 miesiące temu urodziłam dziecko). Przed pierwszym okresem po porodzie kochałam się z mężem z prezerwatywą a jakieś 2 miesiące temu bez zabezpieczenia ale nie doszło do końca. Odkąd skończył mi się okres chodzę do łazienki bardzo często i oddaje duże ilości moczu, mam mdłości, czasem zawroty głowy, wzdęcia, ciągle odbijanie, bóle podbrzusza jak na okres na brodawkach zrobiły mi się takie małe gruczołki, a pod pępkiem mam brązową linię. Robiłam chyba z 10 testów które wyszły negatywnie byłam na USG u lekarza i lekarz stwierdził że mam małe ednometrium a pęcherzyka nie widzi. Czy mimo wszystko mogę być w ciąży? a jeśli nie to co może być powodem tych objawów??? pomóżcie.

Gość roberta3
to ty kochasz sie bez zabezpieczenia tak krótko po porodzie gratuluje odwagi. A tak po za tym to skąd my to mamy wiedzieć . Czy ty jestes w ciazy czy nie. Ja myślę że mimo wszytsko to może być ciąża. lekarz mógł nie zauważyć. A testy nie na kazdego działają. Także GRATULUJĘ!!! hahah

Gość zlosnica1990
lekarz mógł się pomylić na takim dobrym sprzęcie USG??? .No już sama nie wiem moje endo wynosi 2,97. A był to 15 dzień od miesiączki.

Gość gloriasssssssssss
sądzę,że ciąza ;/

będąc u lekarza wykluczając ciąże mogłaś od razu zapytać o swoje tabletki być może to one tak na ciebie działają pozatym będąc już wcześniej w ciąży dobrze wiesz że pierwsze jej objawy to nie to co opisujesz brązowa pręga pojawia się wraz ze wzrosytem brzuszka a ten nie rośnie od razu w pierszym dniu, a oddawanie częste moczu wiąże się z uciskiem dziecka na pęcherz moczowy a w pierszych dniach pęcherzyk jest milimetrowy marna prowokacja

Gość widzę że masz paranoję
już pisałyśmy ci, że przez pierwsze 3 miesiące brania tabletek anty to normalne. Co najwyżej możesz zmienić tabletki na inne, skoro uważasz, że te objawy bardzo ci przeszkadzają... Może są źle dobrane i tyle

Gość jezu dziewczyno
daj sobie spokój z tą ciąza szukaj innej przyczyny!!!!!!

Gość jezu dziewczyno
a dla pocieszenia powiem ci ze ja miałam cięzko zajśc w ciąze przy endometrium 7mm a ty masz niecała 3 więc wątpie żeby ciąża w twoim przypadku w ogóle była możliwa przecież zarodek nie ma jak się zagnieździć.

Gość jezu dziewczyno
widziałam twoje poprzednie pytania tu na forum uważam że panikujesz

Gość kasienka008
Wtrące się do postu bo ja mam podobny problem co Ty. Tylko ja jestem 4 miesiące po porodzie i moje endometrium w 17 dniu cyklu wynosiło 6mm.Ja mam takie same objawy co TY tylko nie biorę tabletek. Testy negatywne a ja wciąż się zamartwiam!

Gość Aanonimm
W ciązy to Ty raczej kobieto nie jesteś. Albo jesteś w urojonej.

Gość USGkobieto
usg daje 100 % pewności!!!!