Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjxgvbkc

7miesięczniak

Polecane posty

Gość hjxgvbkc

Jak wygląda Was dzień z 7 miesięczniakiem? Do tej pory miałam dużo na głowie, a od wczoraj jestem cała dla dziecka i... nie bardzo wiem, jak mogę się z nią bawić dłużej, jak ją rozwijać i stymulować :/ Czuję sie jak jakaś wyrodna matka :| Wcześniej chodziłysmy oczywiście na spacery, tańczyłyśmy, śpiewałam jej, ale teraz mając znacznie więcej czasu wydaje mi się, że ciągle to za mało.... Jakie zabawy macie Wy?

Gość hjxgvbkc
?

Gość anula88****
ja tez spiewam, tancze, czytam wierszyki, zabawa w a kuku.

Gość mama 7mc
ja tez mam z tym problem, moj syn jest bardzo absorbujacy, nie da sie go polozyc na kocyku, wywalic zabawki i wio! on wymaga gadania do siebie bez przerwy, bycia z nim, bawienia sie. spi 3 razy w ciagu dnia po godzince (ok. 8, 12, 16) uff sama jestem ciekawa co wy robicie ze swoimi dziecmi, bo ja juz czasem nie wiem, ile mozna bawic sie w akuku, przegladac w lusterku, probowac bawic sie na podlodze, wozic go po domu... :(

Gość hjxgvbck
No wlasnie. Niektore dzieci juz na tym etapie raczkuja, wiec tyle ma sie je powiedzmy z glowy, poza pilnowaniem. Moja sama nie siedzi na tyle pewnie, zeby ja zostawic na podlodze sama. I mam to samo ze jest mega absorbujaca, tylko mama i koniec. Dzis pobawilam sie z nia w sroczke kaszke wazyla, a kuku, pociag po pokoju na kocu, czytalam a i tak nawet pol dnia nie minelo. A zostawiajac ja na dluzej niz 30 min sama bawiaca sie lub marudzaca to albo mam wyrzuty sumienia albo ona wpada w szal.