Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakochany po uszy w Niej

Zakochany bezpowrotnie i bez żadnych szans ...

Polecane posty

Gość Zakochany po uszy w Niej

Gdy cię ujrzałem zrozumiałem czego w życiu nigdy nie dostane Starałem się powiedzieć co czuje jednak me przesłanie zostało zakrzyczane Ale ze mnie głupiec. Myślałem, że dasz mi szansę chociaż raz bym mógł być przy Tobie zawsze jak ramka i obraz Wiem, że nigdy nie spojrzysz mi prosto w oczy W końcu nie jestem jakoś bardzo super przeuroczy. Nie jestem ideałem, jestem zwykłym człowiekiem lecz Ty dla mnie jesteś dla mego krwawiącego serca lekiem Jeśli nie mogę żyć przy Tobie i usłyszeć choć raz wyznanie miłości będę Cię kochał w ciszy i ogarniającej me ciało samotności.

Gość wiosna/
czemu bez szans, szansa jest zawsze

Gość a kogo kochasz.?
miły człowieku? jak jest wolna to do dziela

Gość radzaca
pamiętaj że nic na siłę, wcześniej czy później cię zrani, odejdzie,lepiej nie zaczynac czego co nie ma szans mój wielbiciel uparł się jak wół, walczył o moje względy,chodzi chodził aż wychodził i mimo,że był ciepły czuły,porządny i uczciwy ,to ciągle czułam że to nie ten, po dwóch latach powiedziałam żegnaj, nie rozumiał dlaczego skoro było tak dobrze, żadnych zgrzytów,kłótni, serce nie sługa,poprostu sie nie da być z kimś na siłę

Gość kobietttty
e, próbuj człowieku, próbuj. Może ona ma wymagania które da sie spełnić.

Gość o prosze artysta
Jeszcze skoczna melodyjka i hit disco polo 2012 jak znalazl

Gość takie tam duperele nic więcej
o, matko.....też bym cię nie chciała :(

Gość rozpiedala mnie takie zachowan
jak tego lolka z tematu , w zyciu sie nie zakochalem i nie zamierzam po obserwacjach widze ze niezlego blazna z siebie mozna robic :D

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
pamiętaj że nic na siłę, wcześniej czy później cię zrani, odejdzie,lepiej nie zaczynac czego co nie ma szans mój wielbiciel uparł się jak wół, walczył o moje względy,chodzi chodził aż wychodził i mimo,że był ciepły czuły,porządny i uczciwy ,to ciągle czułam że to nie ten, po dwóch latach powiedziałam żegnaj, nie rozumiał dlaczego skoro było tak dobrze, żadnych zgrzytów,kłótni, serce nie sługa,poprostu sie nie da być z kimś na siłę Ale przynajmniej mógł być 2 lata z ukochaną... Ja też się już od roku gdzieś kocham w takiej jednej dziewczynie i sama możliwość przebywania z nią byłaby dla mnie powodem do szczęścia :( Ale niestety za wysokie progi..

Gość pani Waga zauroczona
Oczywiście najłatwiej znaleźć wymówkę, jeśli nie ma się odwagi poidziałać.

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
A co tu ma odwaga ma do rzeczy? Jeżeli wiadomo że się nie dostanie nawet szansy na przyjaźń (żeby móc być blisko ukochanej, wspierać ją, pomagać, pocieszać i dzielić choć część jej szczęścia), bo o czymś więcej to nie ma co nawet myśleć, bardziej prawdopodobne byłoby wygranie na loterii, to po co sobie psychikę niszczyć, możliwie poważnie załamać i cierpieć? Tak to już jest, że trzeba mierzyć w kogoś swojego rodzaju. Mam nadzieję że kiedyś uda mi się zakochać w kimś z kim będę miał szansę. Ale serce nie sługa i może być tak że trzeba będzie samotnie spędzić życie :(

Gość pani Waga zauroczona
Co to znaczy "wiadomo" kolego? Skąd wiesz, że nie ma szansy? Jeśli Ci zależy to próbuj do skutku.

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
No jak to skąd? Chyba każdy potrafi realnie ocenić swoje możliwości. Ona zdecydowanie je przewyższa. Jak już napisałem za wysokie progi. Nawet się zbliżyć nie mogę, bo niby jak miałbym się tylko zaprzyjaźnić? Jak ją gdzieś zaproszę to sobie pomyśli że chodzi mi o coś więcej i odmówi. Kiedyś mi przejdzie. Mam nadzieję, jak już wspominałem, że kiedyś uda się mi zakochać w osobie z mojego poziomu.

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
Sama możliwość okazjonalnego przebywania z nią byłaby dla mnie szczęściem (do czasu kiedy kogoś by sobie nie znalazła, a wybór ma bardzo duży).

Gość ARP77
Moim zdaniem zawsze warto podjąć ryzyko.

Gość Tez zakochana tylko że w Nim
Chce Ci dac szanse!:)

Gość za grosz nie macie romantyzmu
piękny topik, piękne słowa autora, ale niestety zaśmiecone bezsensownymi wpisami:(

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
Żeby nie było wątpliwości, autorem tematu nie jestem ja, ale doskonale rozumiem o co chodzi. Trzeba się pogodzić z tym, że miłość jest dla wybrańców. Nawet bycie z kimś na kim nam zależy, dla niektórych, jest przeszkodzą nie do pokonania. Przeczytajcie sobie co napisała radzaca. To i tak jej wielbiciel mógł się nią chwile nacieszyć... w przypadku moim, jak i pewnie autora, nie mamy szans żeby się chociaż troszkę do "niej" zbliżyć. Pisanie o podejmowaniu ryzyka jest głupie. Trzeba rozsądnie i obiektywnie oceniać swoje szansę. Nie ma sensu się porywać z motyką na księżyc.

Gość też zakochana tylko że w Nim
sami widzicie jak to jest,człowiek nieśmiały jest w stanie odpuścić najważniejszą idee życiową twierdząc że nie było mu dane :) niestety jest Ci dane, lecz nie potrafisz sam wziąć'', dlatego dobranoc Nie kazdemu dane :)

Gość ciotkaaaaa.....
jak czytam takie teksty, mam wyrzuty sumienia, po tym jak....:((

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
A co mia śmiałość do tego? Powtórzę jeszcze raz, nie każdy jest dla każdego, niektórym miłość nie jest dane poznać z takich to a nie innych powodów. I nie ma tutaj niczego do brania, zwłaszcza jeżeli coś nie jest pisane nam. Takie jest życie i jedyne co można tu zrobić to pogodzić się z losem. Druga sprawa to taka, że nieśmiałość bierze się z niewłaściwego wychowania człowieka. Środowisko w którym się obracamy kiedy jesteśmy młodzi albo pozwala nam budować poczucie własnej wartości w sposób prawidłowy, albo w sposób patologiczny. Drugi przypadek, to jest typowy dla osób nieśmiałych.

Gość tr6uedtyhedyh5t
Ktoś napisał, że nigdy sie nie zakochał i nie chce. CZŁOWIEKU! Nie wiesz, co tracisz. Nawet, jeśli to miłość nieszczęśliwa.

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
Co traci będąc nieszczęśliwie zakochanym? Traci cierpienie, dręczące nas poczucie bezsilności, smutek i odczuwanie mnóstwa innych negatywnych uczuć. To źle? Nie wydaje mi się. Zazdroszczę osobie która nigdy się nie zakochała. Też nie chciałem, ale tak już wyszło. Błogosławieni którzy potrafią nic nie czuć :( Na zakochanie powinien być jakiś lek. W końcu mówią że to ma podłoże fizjologiczne, więc naukowcy i lekarze się nie lenią, a próbują wynaleźć lekarstwo na to niezwykle bolesne uczucie.

Gość malczewscki
miłośc istnieje a złe wychowanie to ty biedaku wyniosłeś z patologicznego domu

Gość hjkjhuiokl;
nieśmiałość dotyczy pewnych ograniczen , jesli dasz jakikolwiek znak np sms to cóz wiecej okazać ?Smiałość jest czymś komu nie zawsze należy ją okazuywać , przepraszam bardzo. A śmiały to njaczesciej jest facet i tak być powinno to on jest zdobywcą , \!

Gość hjkjhuiokl;
nieśmiałość dotyczy pewnych ograniczen , jesli dasz jakikolwiek znak np sms to cóz wiecej okazać ?Smiałość jest czymś komu nie zawsze należy ją okazuywać , przepraszam bardzo. A śmiały to njaczesciej jest facet i tak być powinno to on jest zdobywcą , \!

Gość czas leczy rany
Dlaczego ma niesistnieć miłość :) ?Chyba dla niedowairków i słabych mezczyzn kótrzy nie potrafią wziąć jej w swoje ręce , tylko czekaja , dla tych miłości nie ma

Gość MIŁOŚĆ NIE ISTNIEJE
Jeżeli nawet istnieje to nie dla wszystkich a tylko dla wybrańców. Powtórzę jeszcze raz, że nie każdy jest pisany każdemu, a nie wybieramy sobie sami osób w których się zakochujemy, dzieje sie to automatycznie. Źle się trafi, to jest się przekreślonym.

Gość zasłonka oponka
dokładnie :) że to nie my wybieramy sobie partnerów, nie kazdy zostaje mężem , nie każdy kochankiem , kazdy stworzony do czegoś innego miłość stnieje , bo cóz bez niej