Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca.

Pieluszki pampers ?

Polecane posty

Gość Pytająca.

Potrzebuję 10 pampersów o rozmiarze 3. Czy są tak małe paczki ? Czy gdzieś kupuje się je na sztuki ? Pytam, bo kompletnie się nie znam.

Gość Pytająca.
A jaka jest najmniejsza ilość pampersów w paczce ?

24 lub 25, ale wiesz tak mi się przypomniało że kiedyś w żabce widziałam małą paczuszkę pampersów, więc gdzieś na pewno są.

Gość Pytająca.
dzięki, poszukam w takim razie, jeśli faktycznie istnieją. Wolałam się upewnić, czy nie szukam czegoś nierealnego. Pozdrawiam.

Gość kamcia1507
Pampersy 3 są w opakowaniach 22 sztuk, ewentualnie Pampers Sleep&Play 3 w opakowaniu 16 sztuk.

Jeśli to nie muszą być akurat pampersy, to bambino baby love są tez dostępne w dwupakach, u nas np. w żabce je mają. Dwupak kosztuje 1,99

Z tego co piszesz, to cena za te pieluszki bambino nie jest wysoka, więc warto spróbować, tylko jedno pytanie czy są dobre dla maluszków ? Chodzi mi o to czy dobrze wchłaniają oraz czy nie podrażniają pupy maluszka ? :-)

Jeśli kupujesz pełnowymiarową paczkę to wychodzi to znacznie taniej ;)Czy są dobre? No wiesz, trzeba samemu spróbować, ile mam, tyle opinii, ja nie miałam okazji jeszcze ich wypróbować, ale przyjaciółka używa i chwali sobie, są chłonne, miękkie, nie ma sensu przepłacać za droższe pieluchy, a jeśli ktoś nie zna to dzięki takiemu dwupakowi może sprawdzić, wypróbować, nie narażając się na zbędne koszty i wyrzucanie pieluch.

Gość czeresnie
Pieluszki Pampers z "kanalikami" u nas się sprawdziły. Zmieniłabym jedynie niewygodne "zapięcie", ale reszta bez zarzutu. Nie przeciekają, wygodne, eleganckie i nie krępują ruchów Małej.