Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Black__Rose

Dbacie jakoś wybitnie o włoski?

Polecane posty

Gość Ruska Diva zbanowana
zależy jaki alkohol ;) nie każdy alkohol wysusza

Gość Katie;)
Maravilha: to teraz sie posmiejesz:) rok temu poszlam do fryzjerki i tlumacze jak krowie na miedzy ze chce sciac max 3cm, mialam wlosy do talii a wrocilam do domu z ledwo za lopatki, cale szczescie mam 10min drogi do fryzjera a ze byla zima i o 17ciemno to cala droge plakalam jak wrocilam do domu to dzwonilam do znajomych klnac na czym swiat stoi i krzyczac ze jestem lysa. nie wiem co ta fryzjerka miala w rekach ale do dzis wlosy nie urosly, brakuje mi 15cm do wymarzonej dlugosci;) U Ciebie moze tak zle nie bedzie, piozalujesz chwile ale jak spojrzysz w lustro to zobaczysz jaka jestes sliczna i Ci przejdzie😍

Gość 8888888888888888888888888888
Dołącz do klubu ShinyBox by otrzymać pięknie zapakowane pudełko z pięcioma mini produktami kosmetycznymi do przetestowania. http://shinybox.pl/?ref=94c4d84 WARTO!!! POLECAM!!!

Katie;) To nie widziałaś, gdzie fryzjerka sięga nożyczkami?

ja nie chodze do fryzjerek, sama sobie obcinam wlosy - nie lubie wychodzic z salonu niezadowolona, jak ktos ma mi cos spindolic to juz wole sobie to zrobic sama :) chodzbym miala 10 razy w ciagu dnia cos poprawiac :D

Gość Katie;)
Ruska Diva zbanowana zależy jaki alkohol nie każdy alkohol wysusza To chyba do mnie;) wiec odpowiem ja testowalam wszystkie jedwabie dostepne u mnie w miescie i z kazdym bylo tak samo. I tak jak mowisz nie kazdy alkohol w kosmetykach to ten zly i nie kazdy musi wysuszac;) Aha odnosnie szamponow to zaraz mnie elita kafeterii zjedzie ze jakas biedota jestem ale nie dbam o to;) uzywam szamponu z biedronki dla dzieci bo pachnie zozolami i nie zawiera SLES;)

Gość te tzw profesjonalne odżywki
kurcze mam panthenol taki do psikania, spojrzalam ze niedlugo ma date waznosci a nie mam prawie cale opakowanie jeszcze, sprobuje na wlosy

nie farbuje, jesli juz to henne czasem stosuje ten panthenol ma petrolatum w skladzie! niezbyt mi sie to podoba ale w sumie nie jest to bazą a te jedwabie zawieraja alkohol to jedno, a po drugie, co jak dla mnie gorsze, maja w skladzie silikony

Gość Katie;)
Lomu Katie To nie widziałaś, gdzie fryzjerka sięga nożyczkami? O to chodzi ze ona to chyba specjalnie zrobila bo niby czesala i opierd**lila mi te wlosy ze nawet nie zauwazylam jak pierwsze pasemko polecialo;) potem trzy razy poprawiala i taka juz zostalam prawie lysa;) cale szczescie scinala mnie szefowa tego balaganu wiec jej grzecznie powiedzialam ze nie zaplace za to co ze mnie zrobila i chyba wtedy rzucila ... urok na mnie bo wlosy wooolno rosna:D

najwidoczniej sciela krzywo i musiala poprawiac :d dobrze ze stanelo na lopatkach, bo rownie dobrze moglas wyjsc z wlosami za uszy - znam takie perelki :D

dużo alkoholi stosowanych w odżywkach i jedwabiach to emolienty, mające na celu zmiekczać i wgladzać :)

ruska diva co jak co ale alkohol denat. dobry nie jest :D

no nie o tym mówiłam p.s. chyba każdy to wie, że alkohol et. wysusza :D

Gość Katie;)
ja odstawilam farbe po 4latach i od 7 miesiecy hoduje naturalsy;) zebyscie nie mowili ze Polke po odrostach poznac to moje tylko widac w cieniu, jak jest pochmurno (nie na sloncu!) i raz na miesiac klade szamponetke na nie;) ale mam tez sposob na szybkie wyplukiwanie sie farby z wlsoow i tak w cigu ok dwoch tyg przeszlam z czerni do sredniego brazu:)

w Naturze mozna kupic jedwab i keratyne w sprayu bez silikonow

Gość Katie;)
te tzw profesjonalne odżywki nie farbuje, jesli juz to henne czasem stosuje ten panthenol ma petrolatum w skladzie! niezbyt mi sie to podoba ale w sumie nie jest to bazą a te jedwabie zawieraja alkohol to jedno, a po drugie, co jak dla mnie gorsze, maja w skladzie silikony u mnie sie sprawdza u Ciebie nie musi;) moj akurat nic nie ma takiego w skladzie;) ale ja nie namawiam napisalam co ja uzywam. Maravilha (jak zle napisalam to przepraszam) hehe moglam tak wyjsc fakt;)

dodam tylko, że głupotą jest mówienie, że zawiera alkohol to wysusza. Owszem alk. et. tak Ale przeczyta taka skład, zobaczy coś z nazwą alk. i będzie gadać że wysusza, choć tak nie jest. Przykład: Cetearyl Alcohol :emolient, którego zadaniem jest nawilżać 🖐️

ruska diva ale wiesz jacy ludzie sa. gdzies lizna wiedzy i juz mysla ze sa madrzy

Gość Katie;)
Ruska Diva zbanowana dodam tylko, że głupotą jest mówienie, że zawiera alkohol to wysusza. Owszem alk. et. tak Ale przeczyta taka skład, zobaczy coś z nazwą alk. i będzie gadać że wysusza, choć tak nie jest. Przykład: Cetearyl Alcohol :emolient, którego zadaniem jest nawilżać tak sie skalda ze ja odrozniam alkohole w kosmetykach i wiem ktore mi sluza a ktora nie. ale Ty wiesz lepiej 🖐️

tak sie skalda ze ja odrozniam alkohole w kosmetykach i wiem ktore mi sluza a ktora nie. ale Ty wiesz lepiej Tak, tak :D 🖐️

Gość Katie;)
to ze Tobie kurze gowno sluzy nie znaczy ze kazdej bedzie, nie kazda ma takie wlosy jak Ty. zreszta z debilami sie nie kloce bo znizaja do swojego poziomu i pokonaja doswiadczeniem i z ta mysla Cie pozegnam

a jak wyplukac henne z wlosow? uzywam szamponu przeciwlupiezowego w tym celu, ale to niewiele daje

i co się tak oburzyłaś :D Tobie pewnie służą te silikony, które namiętnie wklepujesz we włosy 🖐️

Gość Katie;)
wlasnie ze sluza🖐️

poza tym napisałam tylko i wyłacznie sprostowanie do Twoich kiepsich teorii, wyczytanych z marnych źródeł :o

ja mam dosc cienkie i delikatne wlosy wiec dbam o nie bardzo. -Mycie szamponem neutrogena lub eucerin -pozniej odzywka z Tony and Guy -po slpukaniu, na koncowki nakladam jedwab -pozniej spryskuje sprayem do ochrony przed goracym powietrzem -niestety susze, czasem uzywam lokówki takiej do podnoszenia wlosow, bo mam cienkie -nakladam mus Tony and Guy do zwiekszenia objetosci -czasem nablyszczacz Tony and Guy -na koncu lakier, ale tez nie zawsze z Wella