Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Niespodzianka po stosunku analnym.

Polecane posty

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Od pewnego czasu zaczęłam kochać się ze swoim facetem analnie..spodobało mi się bo przygotowywał mnie doskonale do tego. Jak zwykle przed stosunkiem analnym przygotowałam się dokładnie, zrobiłam domową lewatywę (specjalnym płynem z apteki)...mimo wszystko zawsze proszę mojego chłopaka żebyśmy tą miłość wykonywali w prezerwatywie bo mimo wszystko jest to odbyt i wiadomo do czego on służy... Przez przypadek jego członek wypadł z mojej pupy i słyszałam tylko "ups! trzeba troszkę posprzątać"...jak się okazało pojawiła się mała niespodzianka... Ogarnął wszystko (był ślad tylko na prezerwatywie) i zapytał czy chce kochać się normalnie czy analnie... Nie miał do mnie żadnych pretensji! Ponieważ to ja byłam zszokowana sytuacją on sam mnie uspokajał, że nic się nie stało...przecież to dupa i właśnie do tego służy...więc facet, który chce kochać się z kobietą w taki sposób, powinien być świadom takiej właśnie niespodzianki... Dlatego Panowie, bądźcie wyrozumiali dla swoich kobiet gdy stanie się taka sytuacja... Czy są jeszcze tacy Panowie, którzy myślą o kobietach normalnie?

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Na stosunek analny bez prezerwatywy zgodziłam się chyba dwa razy...chciałabym bez prezerwatywy za każdym razem, ale właśnie ze względu na takie niespodzianki boję się... Nie wiem jak się przełamać... O co chodzi w tym temacie? Chciałam niektórym Panom uświadomić jak powinni zareagować w takiej sytuacji..osobiście twierdzę, że taka powinna być reakcja normalnego faceta

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie. Nie sądzę, że jest wyjątkowy... Po prostu są jeszcze faceci, którzy po takich "niespodziankach" nawet zostawiają swoje kobiety... Skoro chcą wejść w "tą" dziurkę powinni liczyć się z pewnymi konsekwencjami...o to mi tylko chodzi, żeby zrozumieli, że nawet gdy kobieta się przygotuje to może się takie coś stać

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
To, że wyrażam swoje zdanie na takie tematy nie oznacza że jestem idiotką....

Gość mknknk
to przy analu mozna sie osrac ze tak zapytam??

Ja kiedyś miałem taką powiedzmy kochankę (bardzo pokręcona i zboczona), robiliśmy to bez prezerwatywy, wyciągnąłem go z jej tyłka trochę umorusanego, chciałem kulturalnie do łazienki umyć, a ona co? zaczęła go wylizywać... to było dla mnie zbyt obleśne, żeby się więcej z nią spotykać.

Gość sderfesrdtgfrstgrde
W odbycie są bakterie. Seks bez prezerwatywy grozi tym, że się strona penetrująca tymi bakteriami zarazi.

Gość sksaksa
fuj zesz kurfaaa

Gość do lizak1001
Jak nic nie czujesz w prezerwatywie to znaczy, że jesteś wadliwy i masz mało wrażliwego penisa. Jesteś może obrzezany?

Gość kasandra xc
witaj Autorko z tego co piszesz Twoj facet to razsadny gosc, bardzo ladnie sie zachowal, ja wlasnie takich sytulacji sie boje i dlatego rezygnuje z anala

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie, ja się nie "osrałam" jak to ktoś powyżej napisał.... Tylko czubek członka był lekko ubrudzony... Jeśli chodzi o Twoją tajemnicę....nie dziwię się, że nie miałeś ochoty na ponowne spotkanie z nią...

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiem, że są tam bakterie i można się nimi zarazić...dlatego też z tego powodu nie chcę odstawić prezerwatyw..lecz nie będę ukrywać, że chciałabym kochać się analnie bez zabezpieczenia.. znacie może jakieś kremy bakteriobójcze, które można kupić w aptece? (jeśli znacie jakieś, które można kupić w uk byłoby miło)

Gość Obrzydliwe. Jak możesz o tym
pisać. Po co to napisałaś? Jaki to ma sens? Myślisz, że ktoś chce czytać o gó*nie na penisie?

Gość Dobrze ze widzisz problem
Jakie kremy kobieto. Nawet jak sa to nic nie dadzą bo jelita i kiszka sie rusza przeciez dlatego myśląc ze juz nic nie ma nagle cos sie znalazło rozumiesz? Wiadro kremu tam dasz czy co? Nie przesadzaj. Bakterie sa wszędzie i beda. Albo sie to robi albo nie i juz.

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
muszę Cię zaskoczyć bo nie czytam za dużo kafe...jestem tutaj drugi raz... ja niestety słyszałam o tym jak faceci zostawiają kobiety po takim przypadku...moja koleżanka w taki sposób została sama Zaznaczę też, że nie jestem gimnazjalistką....już spory czas temu skończyłam 20lat....

Gość sderfesrdtgfrstgrde
Raczej nie ma to sensu. Do analu powinna być prezerwatywa. Bez to na własne ryzyko. Tobie nic nie będzie, bo to naturalne środowisko, ale facetowi może zaszkodzić. Ale jak chce ryzykować to jego sprawa, a nie twoja.

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dopiero od niedawna zaczełam zabawy analne dlatego pytam na temat takich kremów.... Nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć...dlatego zapytałam o te kremy

Gość MĄŻ ........
HAHAHAHAHA chyba wezmę rozwód bo moja żonarobi kupe odbytem ... :D hehehe

Gość Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Czy jeśli on dostanie jakiejś infekcji po stosunku to będą poważne skutki uboczne? Jeśli tak to zostaje przy prezerwatywach...

Gość Bo takie są z was gnojki.
Tak właśnie kobiety o was myślą. Że uciekniecie na widok gówna, choroby czy porodu. Że pójdziecie do innej. I mają rację, bo większość was taka jest, że zostawia kobietę. Moja koleżanka pracuje w szpitalu i jak ktoś dba o chorego to jest to kobieta. Mężczyźni jak usłyszą, że rak to uciekają i szukają innej kobiety. Taka prawda.

Gość ewwkaaaaaaa
A mój facet też mówi że niby nic się nie stało , ale potem ma akcje że wraca do tej sytuacji, podśmiechuje się albo jak już się to zdarzy to wali rózne głupie teksty o srace, podkresla jaki smród itp:( z 1 strony to rozumiem bo ogolnie mamy oboje poczucie humoru i czesto rózne normalne zyciowe sytuacje "komikozujemy" ale z 2 strony to robi mi sie przykro troche.

Gość GOSC SERWISU
to wy patrzycie tylko na wyglad faceta i dlugosc paly .....

Gość Bo takie są z was gnojki.
Jak widzisz nie tylko, bo jak facet zachoruje i wygląd się pogorszy to większość kobiet z nim zostaje. W tej samej sytuacji większość mężczyzn ucieka. Tak jest i nie czaruj tutaj jakie to kobiety złe.