Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana masakra

seks uklad?

Polecane posty

Gość ppp333
No to dobraliście się jak w korcu maku :-). Tylko dlaczego cię zdradzał, skoro z ciebie taka laska, która chętnych ma na pęczki? Jak się ma laske w domu, to się nie szuka tyłka poza domem. Chyba, że laska to nie laska, albo daje z łaski :-).

Gość zdołowana masakra
uproszczone myślenie, laska jestem, ale nie bede Cie przeykonywac, zreszta Tobie moglabym sie nie podobac rzecz gustu :) :P ale moj maz ma potrzebe zmiany i odmiany I nie ma znaczenia czy bedzie mial brzydka laske, czy modelke Predzej czy pozniej bedzie szukal odmiany Za pozno to zrozumialam :) A i nie daje z laski, bo lubie seks :) BA! to ja inicjuje seks, jemu (jak juz jest w domu) wystarczy 1 na tydzien lub 2 ......

Gość Nawet mnie smutno...
ppp333 - Twoje prostackie myślenie jest zatrważające.. No skoro raz wyrwał super laskę, to znaczy że potrafi i nie jest dla niego to trudnym zadaniem. To że Ciebie załóżmy nie zdradza facet, to wcale nie oznacza że taka super z Ciebie laska. Tylko co najwyżej, że facet nie potrafi.. lub mu się nie chce.

Gość zdołowana masakra
hhehehe ppp3 miej radoche, olał mnie, nie przyszedł i nie raczył uprzedzić Mam nadzieję, że Cie to uraduje, ze "taka" jak ja ma nauczke :):):) Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Przynajmniej nie czekam już na jego wiadomosci, telefony itd Skupic sie znowu moge wylacznie na sobie i pracy.

Gość zdolowana masakra
dzownil dzis pozno!! po 22.. sluzbowo niby Ale .... jednak nie uwaza naszej znajomosc na gruncie prywatnym za zakonczona Dzownil mi sie wyzalic, jak to mu zle i jaki jest zly na zycie ... a co ja jestem? jego psycholog? :D:D ma byc jutro ... pytanie czy znowu mnie wystawi No nic jak widz w kinie poczekam na rozwoj akcji ;) heh moze bedzie ciekawie ;)

Gość seksu chce
ot co

Gość Smutny11111
trudno w taki sprawach się wypowiadać... jednak kiedyś znalazłem kilka ciekawych informacji i ogólnie podejście do tych spraw na http://chicamala.pl kilka ciekawych rzeczy zmieniło moje podejście... myślę, że warto zweryfikować swój pogląd...

Gość zdołowana masakra
no też myslalam, ze chce seksu :) w koncu to seks uklad mial byc Bylam dzis nastawiona na seks :D tak sie wczoraj umówilismy, ze dzis bedziemy wiadomo co :) No i dzis dzwonil do mnie kilka razy, pytał jak sie czuje, czy zmeczona, buziaczki, zdrabnianie imienia i w ogole slodziutko pogaduszki itd A po seks nie przyszedł :):) wiec chyba nie chce tego seksu :D nie wiem, nie rozgryze go Dziwaczny typ! :)

Gość zdołowana masakra
odezwal sie wieczorem smsem, do teraz smsowalismy Bylo milo, smiesznie i bez podtekstow seksualnych :) zaczynam przechodzic na stanowisko, ze chyba lepszy z niego bedzie kolega niz kochanek :):):) ale moze to dobrze Bo z takeigo ukladu nic dobrego nie bedzie

Gość Antonio de
do zdołowana masakra chce cię przetrzymać...?

Gość zdolowana masakra
Antonio nie wiem o co mu chodzi :) przetrzymać w sensie jakim? bo jak już mu się znudziłam (bo kurde seks to tylko seks i moze sie znudzic :D) to może mi powiedzieć, jestem duza i nie bede mu robić problemów i on wie o tym, bo mowilam mu :) piekny nowy deszczowy dzien dzis :) zycze wszystkim mimo to super dnia :):)

Gość zdolowana masakra
Antonio nie wiem o co mu chodzi :) przetrzymać w sensie jakim? bo jak już mu się znudziłam (bo kurde seks to tylko seks i moze sie znudzic :D) to może mi powiedzieć, jestem duza i nie bede mu robić problemów i on wie o tym, bo mowilam mu :) piekny nowy deszczowy dzien dzis :) zycze wszystkim mimo to super dnia :):)

Gość zdołowana masakra
dzis dotarl do mojej firmy, od razu przez tel uprzedzil, ze ma tylko 2 minutki .... spoko przeciez nic na sile Nie wiem :) przeciez wie, ze sie nie rzuce na niego ta zabawa ma przeciez sens jak oboje mamy ochote :) byl mily uprzejmy bez podtekstów Zatem dla zwolennikow ukarania "takich jak ja" radosna nowina, uklad padł ;D dobry facet wrocil na łono swej ukochanej ;) doslownie pewnie i w przenosni A ja "ta zla" mam za swoje ;) jak dobrze, ze weekend .... padam, ciezki tydzien , duzo pracy

Gość rene andre
E tam, nie przetrzymuje. Po prostu już mu nie zależy na tym układzie. Pewnie ma już na oku inną babkę :-). Faceci nie lubią takich niejasnych relacji i kończą je szybko. Ja też tak kiedyś miałem - jak się zaczęły nieporozumienia z kochanką, to układ skończyłem. I znalazłem inną na jej miejsce.

Gość zdołowana masakra
rene andre :D ale u nas nie bylo nieporozumien Jesli juz to on robil fochy i humory itd Ale ja zakladam, ze sie znudzil po prostu Czy ma kogos na oku to nie wiem Nie pytam. bo to nie moja sprawa :) Tylko jedno mnie zastanawia - nie jest to uprzejmiej kogos zwyczajnie poinformowac? :)

Gość rene andre
Były nieporozumienia, bo on miał pewne oczekiwania, których nie mogłaś/nie chciałaś spełnić. Ty miałaś pewne oczekiwania, których on nie spełnił. Bez znaczenia jest to, co to za oczekiwania. Mieliście inne wizje tego układu. O co chodzi z tym informowaniem? Przecież wszystko jest jasne. Układ się skończył. O czym tu rozmawiać? Jeśli on nie dzwoni, to znaczy że nie ma ochoty z Tobą rozmawiać. Nie umawia się - nie chce się spotykać. Proste i nie wymaga dodatkowej informacji.

Gość zdołowana masakra
jakie nieporozumienia? uklad byl na seks Fochy stroil on - jakies zazdrosci itd Co do jasnosci, ze koniec ukladu Wlasnie po takich zachowaniach, jak brak wiadomosci itd zapytalam wprost - istnieje uklad jeszcze? odpowiedzial - tak oczywiscie itd itp zatem :) gdzie sens gdzie logika, no chyba ze mu sie odwidzialo w 2 dni po udzieleniu odpowiedzi :D to ok No ale to tak tylko celem wyjasnienia moich watpliwosci co do natury panow :) ukladu nie ma, wiec sprawa jasna :)

Gość rene andre
Ale o co chodzi? Zapewne mu się odwidziało w 2 dni po udzieleniu odpowiedzi. W ciągu 2 dni można poznać tyle fajnych kobiet. Pytasz o sens i logike...A gdzie sens i logika w zdradzie? Taki układ z założenia jest bezsensowny, więc jego zachowanie nie burzy porządku logicznego. Nielogiczna konsekwencja nielogicznego związku.

Gość zdołowana masakra
hahahaha coż za subtelność ;);)

Gość zdołowana masakra
brakuje mi go :(:(:(:( myslalam, ze jestem twardsza :( a jednak nie jestem Dzis sie juz upewnilam, ze mnie olal (taki maly prywatny test) i strasznie mi sie smutno zrobillo, chyba dotychczas nie wierzylam, ze to koniec :(:(:(:(

Gość zeeenek
Bardzo ci wspolczuje

Gość zdolowana masakra
Dziekuje Zenku :) fajne dzis zakupy sobie zrobilam :) to tak na pocieszenie :) i ptysia sobie zjadlam :):) i w srode lece na urlop :D wiec dam rade :)

Gość zeeenek
Ja tez dzis jade na zakupy, a pozniej na seks uklad:) A gdzie lecisz na urlop?

Gość zdolowana masakra
a wybieram sie do Wloch :) mam nadzieje, ze odpoczne :)

Gość zdolowana masakra
kurde i jak Tobie sie udalo z tym seks ukladem?? ze dziala ? Bo mi nie dziala :(:(

Gość zeeenek
No ja tez mam taka nadzieje. Bylem kilka razy we Wloszech, podobalo mi sie.

Gość zdolowana masakra
mi sie tam tez podoba, plaze, jedzenie :) no i to zawsze sa wakacje, wiec inaczej sie podchodzi :)

Gość zeeenek
Dokladnie. Moze kogos poznasz

Gość Trelemorel
A jakie plany na przyszłość, skoro masz takie pozytywne doświadczenia seksualne z facetem "od seksu"? ;)

Gość zdolowana masakra
plany takie mam, ze zostawie meza i bede sama, i bedzie praca praca praca :) Pana "od seksu" juz nie chce Bo jak widac nie zadzialalo u mnie :) Wiec odpuszczam, znowu bedzie mi zalezec, znowu dostane kopa i bede sie dolowac Sprobowalam, nie spodobalo mi sie, wiec nie zrobie tego drugi raz I juz :)