Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Jaka jest narodowosc tej dziewczyny?

Polecane posty

Gość tgefb
naprawdę piłkarz reprezentacji jest z tą brzydulą?

Gość uniquata
a ja wam poiem, ze z tych wszystkich wypindrzonych WAGs, ta jest najnormalniejsza i ma najwiecej oleju w glowie. Co za roznica jakiej jest narodowosci.

Gość zaczarowany olowek10000
odezwaly sie pieknosci kafeteryjne:o wszystkie ladne, zgrabne, szkoda, ze tylko we wlasnych glowach. A nazywanie kogos "ciapatym" jest obrazliwe i faktycznie uzywane jest przez ludzi niskich lotow (patrz wiekszosc Polakow w UK)

Gość no i? x
Z kad wiesz ze jesteśmy pieknosciami? Takie osoby smiesza mnie najbardziej. Ktoś wyrazi swoją opinię ( wg mnie też ta babka jest nieurodziwa) i od razu musi być zakomoleksiona brzydula? Wg mnie słowo ciapak jest nieszkodliwe. Po prostu określenie. Białas, murzyn...niektórzy są baaardzo przewrazliwieni.

Gość ja chce lato!!
Za to ty jestes baaaardzo niedoedukowana. Okreslenie "ciapaty" i "murzyn" to okreslenia rasistowskie, ktorymi posluguja sie rasisci, zwykle prosci ludzie bez wyksztalcenia, ktorzy nie maja poszanowania dla czlowieka o innym kolorze skory. Za nazwanie kogos publicznie "paki" albo "nigger" zostalabys spisana przez policje, a nawet aresztowana. Tylko, ze ty pewnie takich okreslen nie uzywasz przy nich, bo zapewne sie boisz. Dostalabys w pysk raz dwa. :)

Gość zaczarowany olowek10000
Z kad? Nie mam wiecej pytan :o jak widac niektore pojecia sa dla ciebie rownie obce jak poprawna pisownia :o

Gość no i? x
Naprawde dostalabym w pysk? Ojeju już się boję :D tak jestem niedoedukowana ( czy jak tam pisales) bo trzeba skończyć szkołę żeby coś takiego wiedzieć, prawda? Określenie ciapak nie jest karalne i tyle. I nie strasz mnie tu bo jesteś śmieszny. Oh przepraszam za to " z kad" tak to jest jak się nie chodzi do polskiej szkoły, ale przynajmniej nie oceniam waszego poziomu edukacji po sposobie pisania. Tutaj wszyscy są przecież magistrami z piękna facjata.

Gość hahahahaha..............
I to jest chore, za "czarnucha" odpowiadam ale murzynisko za nazwanie mnie "bialasem" nie ponosi zadnych konsekwencji :O A ta dupa na zdjeciu to obrzydliwa ciapata, z cycochami obciagnietymi na brzuch :D

Gość no i? x
On nie poniesie żadnych konsekwencji bo jest czarny ( oops to też jest karalne?) i jego przodkowie byli wykorzystywani przez białych. Teraz jest odwet. Jak jesteś czarny to możesz leżeć z nogami do góry i się byczyc. I żeby nie było: szanuję ludzi którzy na to zasługują, nigdy nie oceniam z góry. Ale za dużo czarnych poznałam i stwierdzilam to że to rasistowskie lenie. Znam 2och ktorzy zachowują się jak ludzie i zasługują na szacunek. Reszta to porażka.

Gość ja chce lato!!
"Naprawde dostalabym w pysk? Ojeju już się boję" Widze, ze mam do czynienia z malolata. :) No to idz, sprobuj. Podejdz do czarnej kobiety i powiedz jej : Hi Nigga, whats up nigga. Dostalabys z marszu w mordke i z piskiem ucieklabys do domku dziewczynko. :) "Określenie ciapak nie jest karalne i tyle" Owszem, jest. Malo wiesz, po prostu. "Oh przepraszam za to " z kad" tak to jest jak się nie chodzi do polskiej szkoły" Lubie jak ktos swoje braki w edukacji tlumaczy tym, ze : A: Nie chodzil do polskiej szkoly B: Ma narzeczonego/narzeczona Brytyjke To sa typowe odpowiedzi na cos z czego powinno sie wstydzic. No, ale... Z KAD my to mozemy wiedziec, prawda? Z katowni czy co.... ? :)

Gość mieszkamwusa
Mieszkam w usa i tak tutaj wyglada mix black and white - jeden rodzic bialy drugi czarny.

Gość no i? x
"Widze, ze mam do czynienia z malolata." Racja, nie mam dużo lat, ale to nie znaczy że możesz od razu traktować mnie z góry. Czy mówiłam coś że wyzywam ludzi od " nigger", chodzę po ulicy i wale rasistowskie teksty? Nie. Ty, moja droga osobo lubisz chyba szukać dziury w całym, i także ty zagrozilas mi tym że dostanę w pysk... Widzę że chociaż małolata nie jesteś to jednak rozwój twój zatrzymał się dawno :( albo masz taki charakter, nie wiem. Umiesz dyskutować kulturalne bez gróźb? Chodziłam do polskiej szkoły, do podstawówki, nie muszę tłumaczyć się z jednego slowa bo myślę że mój język i tak jest dobry :) pozdrawiam

Gość ja chce lato!!
Slowo "nigger" to po polsku "murzyn" , ktorego ty wczesniej uzylas. Slowo "ciapaty" to tak jak angielskie "paki". Te slowa sa zabronione publicznie w Anglii, nie mozna absolutnie tego uzywac. Nikt nie uzywa takich okreslen przy nich. W domu, miedzy soba, wiadomo, rozni sa ludzie i pewnie wyrzucaja swoje frustracje w strone osob kolorowych. Poza tym, sama bylabys przewrazliwiona, gdybys urodzila sie czarna i ktos by ci powiedzial, ze jestes gorsza, bos czarna. Ta rasa byla przesladowana, bita, glodzona przez blisko 500 lat. Ci ludzie byli niewolnikami bialych. Te czasy juz minely, ale ciezko jest wybaczyc tyle krzywd, prawda? Ja tez nie lubie NIEKTORYCH czarnych, ale nie ze wzgledu na kolor skory, tylko zachowanie. Kobiety sa agresywne, a mezczyzni slinia sie na widok kazdej babki. Ale to nie oznacza, ze mam ich nazywac "murzyn" czy ciapak, pakol czy jeszcze inaczej.

Gość no i? x
" nigger" to czarnuch a nie murzyn, to po pierwsze. I słowa czarnuch nie używam. Murzyn to normalne określenie i wg mnie ludzie przesadzaja i tyle. Znam historię, to po drugie, ale nie uważam żeby to była wymowka od pracy i wyjaśnienie agresji wśród czarnych. Nie mogę powiedzieć jakbym się zachowała jakbym była czarna ale na pewno nie zganialabym wszystkich nieszczęść które mnie składają na to " bo jestem czarna taaaak ? " tacy ludzie idą na latwizne bo ktoś wieki temu zrobił krzywdę ich rasie. Owszem można pamiętać ( black history month) ale nie ciągnąć to przez całe życie i używać jako pretekst do wszystkiego?

murzyn to murzyn. dla mnie jak czlowieka racjonalnego rasy sa gorsze i lepsze. przeciez czarni maja takie ilosci testy we krwi ze nie sa wstanie myslec czesto.

Gość no i? x
Ja tez nie lubie NIEKTORYCH czarnych, ale nie ze wzgledu na kolor skory, tylko zachowanie." I dokładnie to samo pisałam wcześniej, ale nie zmienię słownictwa tylko dlatego że ty uważasz że jest rasistowskie. Dla mnie nie jest. Słowo " murzyn" było używane w mojej polskiej szkole, murzynek Bambo tak? Może i nie było mnie dawno w kraju i teraz jest ono rasistowskie, no cóż nie słyszałam o tym. Ja go nie uzywam w tym kontekscie.

Gość K katolicki - afery
Żydówka na 100% ale po przetopieniu malo smalcu z niej bedzie,szkoda odpalać pieca w .

Gość K katolicki - afery
prezesmto twoja córka

Gość little Jimmy
Prezes, jesli ty uwazasz, ze wszyscy ludzie sa na takim samym poziomie intelektualnym, bo maja ten sam kolor skory to jestes debilem.