lornetka 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 Witam. Mam nadzieje ze po opisaniu moich objawów bedzie ktos kto mial podobnie bo mam juz schizy. Otóż: 22.05 mialam zamrażaną nadżerkę. Była ona duża wiec zabieg troche potrwał. Tak jak powiedziala Pani doktor mialam upławy (i to strasznie- nawet podpska nie była w stanie wchłonąc tej "wody"). Na drugi dzień rozchorowalam się- i tak 3 dni z z gąrczką, antybiotyki. Chodzi o to ze wczesniej po zakonczeniu @ kochalam sie ale z zabezbieczeniem- chłopak spr prezerwatywę i nic wszystko ok. Około 13/06 powinnam dostać @ a tu nic. Bolą mnie piersi ale to jak. jakiś tydzien przed @. Czy miała któraś z was podobnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 Dodam że 10 dni temu byłam u gin na opoatrunku. Więc chyba powinna cos widzieć jesli juz prawda? ;/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pełna-nadziei Napisano Czerwiec 16, 2012 Przy zamrażaniu nadżerki @ ma prawo się opóźnić. Poczekaj cierpliwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 16, 2012 czekanie jest straszne -.-... ale cos zaczyna sie dziać bo boli mnie brzuch wiec mysle ze jutro rano wszystko sie rozwiąże ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vfvcbgvbh Napisano Czerwiec 16, 2012 czy ten zabieg jest bolesny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Czerwiec 17, 2012 zależy dla kogo. Na początku gdy wprowadza wziernik (czy jak to sie zwie) troszke boleale potem juz nie. Ja nic nie czułam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach