Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ślepka

Soczewki kontaktowe

Polecane posty

Gość ślepka

Ile wydajecie na soczewki i płyn? Ile kosztuje pierwsza wizyta u optyka np w salonie fielmana jak badają oczy i zakładają soczewki

Gość ślepka
nosz bo już całkiem oślepnę....

Mnie kosztowała taka wizyta 50 zł dwa lata temu i w cenie dostałam soczewki miesięczne i płyn, oraz instrukcję jak sie tym wszystkim obslugiwać :)

wizyta 60 zl, jakies 1,5 roku temu, w tej cenie na miesiac soczewki i plyn, ktory starczyl na dluzej a pozniej soczewki to juz cena zalezy od wady wzroku tez

Wizyta to zazwyczaj 50 - 80 zł w zależności od okulisty. Trwa od 45 minut do godziny, w tym czasie wykonywane są wszystkie poniższe czynności: http://www.youtube.com/watch?v=h_L-6PYaoxQ Naciełam sie juz na wizyte ktora trwała 3 minuty - i potem przez kilka lat cierpiałam na migreny które minęły gdy poszłam do innego lekarza, ktory znacząco zmniejszył moce soczewek (jesli lekarz nie wykonał pokazanych czynności wizytę warto reklamować) Na wizycie probnej dostaje się testowe soczewki (są wliczone w cene) - w zalezności od tego jak szybko trafisz na własciwą może to być jedna a może to być kilka różnych testowych opakowań. Polecam spytać o soczewki Eyeye Bioxy Daily - świetnie sie sprawdzają jako pierwsze soczewki.

ja byłam w vision ekspres i kosztowało 60 zł za wizyte + para soczewek kontaktowych tyle ze jezeli po wizycie kupisz u nich soczewki to za wizyte płacisz 1zł , wiec zapłaciłam 1zł + koszt opakowania soczewek :)

Polecam kupować przez net - wychodzi dużo taniej. Koszt miesięczny soczewek miesięcznych + płyn to ok. 35zł. Powodzenia - soczewki to super wynalazek :)