Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lizkaa

Koncert!!! Co najlepiej zabrać ze sobą?

Polecane posty

Gość Lizkaa

Witam :D Jadę za ok 3 dni na punkowy koncert..Jest to mój pierwszy koncert dla tego mam pare pytań. Proszę o pomoc :) 1. Co najlepiej zabrać ze sobą na koncert? Raczej nie będę brała zbyt dużo rzeczy..Na pewno telefon, kasa, bilet i to raczej wszystko. 2. Gdzie będę mogła zostawić np bluzę lub plecak? Plecaka nie mam raczej zamiaru brać ze sobą..Ale bluza? Koncert skonczy się ok 23..Wiadomo że będzie trzeba dojść do samochodu i wieczorem pewnie będzie zimno..Czy będzie tam jakieś miejsce gdzie będę mogła to zostawić? 3. W co najlepiej się ubrać? Wiadomo że glany i jakieś zwykłe rurki...A koszulkę jaką polecacie najlepiej? Może zwykły czarny top? Proszę o pomoc! z góry dziękuje :)

zwykły top będzie najlepszy, bo nie będzie ci go szkoda jeśli się zniszczy, porozrywa, ubrudzi. Co do bluzy, możesz przewiązać ją w pasie i dodatkowo czymś zabezpieczyć żeby nie odwiązała się w pogo. Ja zabezpieczałam przewiązaną tak bluzę, dodatkowo przywiązując rękaw do szluwki spodni albo paska np sznurowadłem xD telefonu bym nie brała- gdzie go nie włożysz, może ci wypaść jeśli zabawa będzie dobra. Kasy nie bierz za dużo, tylko tyle co na bilet i jakieś picie/jedzenie.

Gość Lizkaa
Dzięki wielkie...Pomysł z przywiązaniem bluzy na prawdę swietny! Na pewno wykorzystam :) A kasę i tak miałam zamiar schować np do stanika xD

Gość <kur..wa>
Ja zawsze zabieram pompkę rowerową

Gość trent245
Najlepiej weź bilet ;) Na punkowy koncert weź najmniej wartościowe rzeczy ;) Co innego, gdybyś np szła 7 lipca na Queen we Wrocławiu. Ale na punkowy weź to, czego nie będzie Ci szkoda jak się zniszczy.

Gość punk
Znając punkowe koncerty... uwierz że nawet ze stanika mogą ci wypaść rzeczy... nic nie jest pewne w pogo. Jedyne co zapamiętałam po moim pierwszym koncercie to: 1. nie otwieraj buzi bo za sekundę sobie przychlaśniesz język 2. sznurówki od glanów (no chyba że masz cuś innego na nogach) schowaj najlepiej do środka - milion razy przez to leżałam na podłodze... 3. i tak wszystko będzie inaczej niż sobie ułożysz w głowie. W końcu to punk! :D

Gość gość
1. Najlepiej przejrzeć sobie listę : http://co-zabrac.pl/?page=koncert 2. Jeśli koncert jest na otwartym terenie to raczej nie bardzo będzie gdzie zostawić :/ Można wziąć mały plecak i do niego schować. Albo w ogóle nie brać, ja nigdy nie biorę bo nie lubię jak coś ogranicza moją swobodę na koncercie. 3. Koszulka zwykła, to nie ma większego znaczenia :)