Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lucky.girl

Stres przed pierwszą randką!

Polecane posty

Gość Lucky.girl

Byłam bardzo chuda i koścista. Miałam znaczną niedowagę w stosunku do mojego wzrostu! Postanowiłam definitywnie wziąć się za siebie i popracować nad swoją figurą. Chciałam ładnie przytyć i nabrać troszkę kobiecych kształtów zachowując wąską talię i płaski brzuch. Wybrałam się do dietetyka i zaproponował mi rozsądną dietę. Wynajęłam też prywatnego trenera, żeby pomógł mi dobrać ćwiczenia i popracował nad moją sylwetką. Po pół roku systematycznych ćwiczeń i nawyków żywieniowych osiągnęłam niezłe wyniki. Podczas naszego ostatniego treningu mój trener zaczął zachwycać się moją bardzo kobiecą figurą. Mówił mi dużo komplementów. Podszedł bliżej i pocałowaliśmy się, a później zaczęliśmy się kochać! To był mój pierwszy raz. Był udany i miło będę go wspominać. On wiedział jak mnie rozgrzać i pokierować. Nic mnie nie bolało i krwi też dużo nie było. Mój trener to bardzo atrakcyjny mężczyzna. Podobał mi się jednak nic z tym nie robiłam bo w końcu to mój trener! Ja jemu chyba też wpadłam w oko. Wiele razy widziałam, że podoba mu się gdy może mnie dotykać pod pretekstem ćwiczeń. Zawsze był dla mnie miły, uprzejmy, cierpliwy. Zawsze zachęcał i motywował. Lubiłam treningi z nim bo była między nami luźna atmosfera. Często zapraszał mnie po ćwiczeniach na kawę, czasami odwoził mnie do domu. Po naszym ostatnim napisał do mnie SMS'a. Zwracał się do mnie kochanie, kotku.. Zaproponował mi randkę na dzisiaj. Zgodziłam się. Wychodzimy razem do najlepszej restauracji w naszym mieście za dwie i pół godziny. Nie wiem jak się zachowywać w związku z tym do czego doszło wtedy między nami. Nie wiem czy to istotne ale mam 18lat, a on jest 11lat starszy. Pomóżcie! Stresuje się przed tą randką.

Gość tr6uedtyhedyh5t
Ju ar rili laki gerl:P nie wiem, nigdy nie byłam na randce, ale skoro już go znasz, to chyba nie musisz się stresować? :P

Gość Lucky.girl
No prawda. Znamy się długi czas ale dziwnie się teraz czuję przed tym spotkaniem po tym do czego doszło ostatnio.

Gość przed pieprzeniem bez
zobowiązań się nie stresowałaś, a stresuje cię kolacja w restauracji??? Ludzie jednak nie wyszli jeszcze z epoki kamienia łupanego... Widać swobodniej czujesz się nago niż w ubraniu i z dachem nad głową...

Gość dfrrt
zachowuj się normalnie, ale nie kończcie randki seksem to zobaczysz na czym naprawdę mu zależy.

Gość tr6uedtyhedyh5t
skoro będziesz miło wspominać, to chyba nic strasznego się nie stało:) mam tylko pytanie - GDZIE zaczęliście się kochać? Na siłowni/klubie fitness czy gdzie tam byliście? Jakoś trudno mi to sobie wyobrazić:D

Gość Lucky.girl
Kochaliśmy się na siłowni. On jest kierownikiem. Nikogo już nie było tam, było trochę po zamknięciu więc zostaliśmy sami.. fajnie było. :D