Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....koperek........

Koleżanka podarowała mi rudego kota dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ....koperek........

Wracam autobusem do domu z pracy no i spotkałem "starą" koleżankę. Ale żeśmy sobie naopowiadali :D Dobrze się gadało no i aż wysiadłem na jej przystanku i do niej wpadłem na kawkę. Ale żeśmy plotkowali. Jak nie wiem :D Tak się rozmowa kleiła, tak śmieszno było, że już prawie nadzy byliśmy. No i skubana mnie otumaniła :( Ja tak ogólnie to mam wstręt do wszystkiego co rude. Nie lubię rudego i już 😡 Dała mi rudego kota abym sobie wziął. Takie malutkie maleństwo 6-tygodniowe :P Wziąłem no i przed chwilą wróciłem do domu z nim. Ale tak w sumie to jechałem zadowolony do domu bo się dziewczyny na mnie patrzyły w autobusie jak kotka trzymałem :D Jakoś taki odlot miałem :P Ciekawe czy polubię rudzielca, boję się, że będzie mnie wkurzał :(

Gość ....koperek........
Ma ktoś z was takiego małego kotka ? Czym go karmić ? Odrazu jakieś whiskas kupić czy kitekat ? Mleko ma pić czy wodę ?

Gość rudy kot cie zje
a byles juz w biedronce po piwo dla dziewczyn?

Gość ....koperek........
Niektóre koty mają sraczkę po mleku krowim (szczególnie dorosłe), bo nie tolerują laktozy. Niech pije dużo wody, karma Whiskas może być, opłaca się kupić 1,5 kg, bo taniej wychodzi. I czasami jakieś mięsko i rybkę, jak będzie chciał. A jak nie to samo suche, a masz kuwetę?

Gość ....koperek........
Czy kot lubi pić reddsy japkowe?

Gość ....koperek........
Dlaczego Ty mi dajesz taką porządną treściwą radę pod moim nickiem ?????? Kur*a znowu podszywy same 😡

Gość ....koperek........
Ja to coś czuję że jestem ulubieńcem podszywów normalnie :D Jak czytam inne topiki to tak inni nie mają jak ja się mam z podszywami ;)

Gość ....koperek........
Weź mi tu nie przeklinaj, dobra? Nick nie jest zaczerniony i każdy może go używać!

Gość ....koperek........
No kuwety nie mam. Jak narazie na szczęśćie nic mu sie nie chce ale trzeba będzie coś załatwić jeszcze dziś aby nocą nie narobił

Gość ....koperek........
Nie może każdy tylko mogę ja !!! To ja wymyśliłem i nie wolno się podszywać !!! Twoja dziewczyna też nie jest czarna i każdy mozę ją uzywać :classic_cool:

Gość ....koperek........
Polecam Ci do kuwety żwir silikonowy, niby torba kosztuje 20 zł, ale jak wsypiesz do kuwety, to starcza na miesiąc, wystarczy wyjmować kupy, bo ten silikon pochłania mocz i zapachy Zwykły żwir trzeba zmieniać 2 razy w tygodniu, kosztuje z 6 zł za worek

Gość ....koperek........
No dobra to ja kupię ten silikon ale przestań używać mojego nicka !!!! To mój nick jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biały kwiatek
hehhe koperek mozna powiedziec ze wkroczyles w doroslosc:p jak dostanie srajdy ale bedzie draka:p kiedys mialam przyjemnosc sprzatac takie gowienko haha i od razu znienawidzilam kocury:p:p powodzonka hahah

Gość ....koperek........
kwiatek :D Mój miś ;) Wygramy dziś ?

Gość ....koperek........
A dlaczego go nie zaczernisz? Szybko zaczernij, bo jak nie, to ja zaczernię za 5 minut :) Wciśnj "Moje konto" i zaczernij :)

Gość ....koperek........
nawet maila nie trzeba podawać, a jak nie zaczernisz, to znaczy, że lubisz te podszywy i tak tylko gadasz :)

Gość uwielbiam koperek..
i koty. Chrupki i saszetki mają być specjalne, dla maluchów. Mleko może być od weta, rozpuszczalne. Żwirek lub trochę piasku wsyp na pierwszą noc do jakiegoś płaskiego pojemnija, od biedy wystarczy niski karton wyłożony folią, na to piasek, ale czysty.

Gość biały kwiatek
koperek ciezka sprawa mam nadzieje ze damy rade:D

Gość ....koperek........
Nie wiem jak zaczernić i nie będę się głowił nad tym. Masz zmienić nick !!!!!! Bo jak mnie wkurzysz to nie wiem co ci zrobię

Gość ....koperek........
A, właśnie, dopóki jest mały, to kupuj mu Whiskas Junior suchy, te saszetki kosztują fortunę!

Gość biały kwiatek
ale dales sie urobiac tym kociakiem:) jak bedzie skakal po meblach i bedzie zwalal Twoje cenne rzeczy:p

Gość ....koperek........
No żebyśmy dali ;) A mi to się w ogóle nawet aż śniło :D Śniło mi się, że to będzie dla nas trudny mecz w którym do ostatniej chwili nic nie będzie jasne. Bramkę na wagę awansu strzelimy blisko końca meczu. Coś czuję że to będzie prawdziwy hardcore, o którym będzie się mówiło całymi latami

Gość ....koperek........
No bo ona mnie tak ten :D Taka fajna dziewczyna z niej, że trudny jej odmówić :( No teraz to już jej nie oddam kotka. Zostanie u mnie i się nim zaopiekuję. Ale tak ogólnie to zaczynam go lubić :D

Gość uwielbiam koperek..
ale będzie bardzo zabawny, jak będzie skakał z białego kwiatka na inny biały kwiatek. :) Saszetki dla maluchów kosztują fortunę ? Z maluchowatości on szybko wyrośnie.

Gość biały kwiatek
koperek a moze do pary chcesz psiaka????kolezanka ma na wydanie:D Twoj kociak nie bedzie sie nudzil:D

Gość ....koperek........
Jest taki mały i taki urwis :D Trzymam go właśnie w pokoju i wszędzie go pełno. Lata po całym pokoju i ciągle się czai :D Ale jak to śmiesznie wygląda jak się czai :D Chciałbym abyś mogła to zobaczyć ;)

Gość ....koperek........
Jest taki mały i taki urwis :D Trzymam go właśnie w pokoju i wszędzie go pełno. Lata po całym pokoju i ciągle się czai :D Ale jak to śmiesznie wygląda jak się czai :D Chciałbym abyś mogła to zobaczyć ;)

Gość ....koperek........
Masakra :o On się teraz zesrał i mam wstrętną brązową paćkę na mojej nowiutkiej puszeczce reddsa japkowego 😭 Śmierdzi w całym pokoju :(

Gość biały kwiatek
koperek nie watpie ze jest uroczy..:) jak go nazwiesz????a to on czy ona????:p

Gość ....koperek........
Nie lubię psów :o Jak miałem 4 lata to jeden mnie ugryzł w dupę :o