Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jojowgrywgry

Peeling chemiczny Wrocław

Polecane posty

Gość jojowgrywgry

Czy może mi ktoś polecić gabinet kosmetyczny we Wrocławiu, gdzie w przystępnej cenie wykonuję peeling chemiczny na oczyszczacie skory z trądziku i niedoskonałości?

Gość helamk
Byłam kilka razy na peelingu - jak dla mnie naciąganie na kasę, efekty kiepskie i na pewno nieadekwatne do kosztu. Później robiłam już wszystko sama, wystarczający był dobry kosmetyk - efekt o niebo lepszy.

Gość julkabaj
Sama zrób sobie peeling, znasz peeling HB Jeunsse? Gwarantuję, że poprawisz wygląd skóry - te kosmetyki nie mają szajsowego składu, są oparte na ziołach i witaminach, dlatego efekt jest tak atrakcyjny.

Gość helamk
Ale ja miałam już dobre kosmetyki, płaciłam ponad 100 zeta i nic to kompletnie nie dało. Nie chcę ponownie ładować się w takie wydatki. Może po prostu mojej skórze już nic nie pomoże? Sama nie wiem...

Gość gość
W Poznaniu bym Ci poleciła :) Wejdz na stronę www.bandi.pl i zobacz liste gabinetow w danym miescie. Firma bandi ma rewelacyjny kwas pirogronowy na trądzik, zabieg nazywa się "efekt motyla". Mojej klientce wystarczyły 4 zabiegi z tym kwasem i tradzik praktycznie znikł.oprocz tego trzymała sie moich zalecen odnosnie pielegnacji domowej.

Gość kukurydzattt
a szukałaś w tych fit miejscach figury (na stronie albo na fejsie) ? tam jest mnóstwo gabinetów z całej Polski, polecanych przez inne dziewczyny. dawno nie byłam we Wrocku, to nie pamiętam co i jak, ale na tej stronce, albo w aplikacji powinnaś znaleźć co trzeba

Gość julkabaj
hela - przetestuj sobie kosmetyk o którym pisałam - powinien na spokojnie dać radę. Zresztą nazwa nie oznacza, że peeling jest dobry, dawno temu oduczyłam się kupowania po marce - szkoda kasy.