Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SNap

Marzenie kazdego prawdziwego faceta w Polsce

Polecane posty

Gość ofensywe
ales się wysrał ......marzenie ,a co to ma byc ? weż spadaj frajerze,najlepiej dalej pomarzyć

Gość jack ill
jestem w Polsce hmmm, muszę nie być prawdziwym facetem:O

Gość SNap
Pisalem prawdziwego, nie frajerow jak wy. Gdybyscie taka zobaczyli, to pewnie byscie uciekli do mamusi

Gość wicked game
ma coś męskiego w twarzy...

Gość polegalu
snap, idz dzieciaku odrobić na jutro lekcje z religii

Gość polegalu
a dobra, juz widze :D

ale nie przejemuj się, nie ty jeden zostales tak oszukany:O pamiętam jak kiedys dostalem na maila rzekomo fote pśp na 100% ona itd i cieszylem się jak dziecko , dopiero jak emocje opadly zorientowalem się że to moja fota:O pomijam już fakt iż musieliby sztucznie wygenerować wirtualny wizerunek dla tego projektu jakim jest pśp... dodam iż wnikliwe śledztwo pozwolilo dowieść iż cały projekt inspirowany był przez jedną z największych w europie firm produkującej alkohol...w celu podstepnego rozpicie spoleczeństwa ...

19:10 [zgłoś do usunięcia] polegalu albo cos mi dodali do piwa albo napie**alasz sam ze soba?" tak ddlugo nie moglem się doczekac podszywa sowjego na kafe że postanowilem sam go stworzyć...sprawy jednak zaszły na tyle daleko że teraz nie pamiętam który nick jest właściwy a ktory podszyw ...ale licze że pozostali się nie zorientują...