Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

censour

Bóle brzucha po okresie

Polecane posty

Witam , szukałam juz we wcześniejszych tematach o bólu brzucha po miesiączce , może źle szukałam ale żadne mnie nie dotyczy . A więc mój problem polega na tym że mam bóle brzucha jak pisze w temacie . Bolał mnie chyba przez tydzien przed okresem , podczas okresu nie bolał mnie praktycznie w cale a po okresie to juz masakra ... mam bóle brzucha momentami jak podczas okresu , momentami mnie kłuje ...i czuje głód , dosyć często nawet jak coś zjem ...a w dodatku momentami jest mi nie dobrze. Nie mogłam sie niczym zatruć nie trwałoby to tak długo bo źle sie czuje od 7 dni...a zazwyczaj jak sie czymś zatrułam to po 2 , 3 dniach mijało .W ten poniedziałek wymiotowałam , było mi strasznie niedobrze ale musialam pomóc sobie palcami..oczywiscie wymiotowałam samą wodą nie wiem czemu bo godzine lub dwie przed tym jadłam . We wtorek było mi nie dobrze i byłam bardzo senna , w środe tak samo ...a jak czuje zapach chipsów to aż mnie mdli , czego wcześniej nie miałam. Troche mi sie przytyło ale leciutko ...znaczy wydaje mi się że to w sumie normalne u mnie bo już tak tyje od paru miesiecy ale to już przez to że dużo czekolady jem ;p .Też nie mam twardego brzucha więc nie wiem czy moge nazwać to ciążą... Ale w sumie nie. Nie znam się na tym kompletnie. Mam niby objawy ciąży ale robie to zawsze z gumką , nie wiem czy coś moglo sie przedostac albo jakies małe pękniecie ..ale w sumie gdyby cos pękło to mój chłopak by to raczej zobaczył. Robilismy to ostatnio 2 lub 3 tyg temu ... Raczej ciążą to nie jest bo w końcu miałam okres, oczywiscie nie był taki obfity jak zazwyczaj mam i szybciej sie skonczył ...ale w końcu okres to okres. No i zabezpieczaliśmy się . Ale to wszystko co mam ostatnio te kłócie i bóle , mdłości...no i piersi mnie pobolewają ale jak mocniej dotknę ..całkiem mocny ból .. Dodam że momentami czuje w sobie takie ciepło..jak po wypiciu wódki ..dziwne... Wolę się upewnić że to nie jest ciąża...i chcę wiedzieć co ze mną jest ..czy ktos wie ? Proszę o pomoc. :))

Gość ONA ODPOWIADA
Zapraszam na wizytę do ginekologa..albo kupienie testu w aptece. Możesz również wykonać badanie beta hcg ,które potwierdzi ciąże Pozdrawiam