Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolkaaaaaa

Spotkania KAM

Polecane posty

Gość aniolkaaaaaa

Hej dziewczyny :) Co myslicie o sex spotkaniach w internecie?? Ja mam aktualnie 25 lat i jestem mezatka, ale kusi mnie takie cos, wkoncu to nie jest zdrada, a chetnie bym sie tam pobawila :)

Gość Kredek
Cieżko mi mówić o kim ale ja mam osobiście kilka doświadczeń o mimo ze nie byłem zwolennikiem takiej zabawy to zatykalo mi dech w piersiach! Problem polega chyba na tym z kim takie zabawy sie urządza! To jest jak sex czy rozmowa! Należy odpowiednio dobrać partnera by cokolwiek poczuć! Jeśli ktoś ma wyobraźnię i umie korzystać z fantazji to wspólne oglądanie znaczków przyniesie frajdę a co dopiero zabawa na cam! Ważne jest by nie były to przypadkowo napotkane osoby które zamiast rozpalić zmysły jedynie zraża do rksperymentowania!

Gość Kredek
Zdrada może być nawet myślenie o tym ze jesz sama śniadanie! Czyli fakt zdrady to twoje prywatne odczucie i nikt nie powinien ci go narzucać ! Jednak problem polega na tym by poinformować o tym swojego partnera! Bo skoro dla Ciebie coś może nie być zdrada ale nie powiesz tego partnerowi i sobie nie wyjasnicie waszych oczekiwań to to nie będzie zdrada!!! Tylko zwykle oszukiwanie! Zawsze należy liczyć sie z kimś jak si chcielibyśmy być traktowani

Gość Kredek
Rożne zabawy i swinstewka mam za sobą i nie wszystkie ujawniam ale to ze fizycznie kogoś nie pieszcze językiem tylko obrazami i pokazywaniem sie w kamerce nie zmienia faktu ze nie jest to zdrada jeśli jesteśmy z kimś w związku! Nie przecze ze to dodaje pieprzyku ale może okazać sie to dla twojego partnera niewinna zabawa na która przymknie oko lub nawet sam sie w jakimś stopniu przyłączy bo i tak bywalo