Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawieamazzonka

chcą mi obciąć pierś

Polecane posty

Gość prawieamazzonka

jw. Mam 7 miesięcznego syna i krótko po porodzie okazało się, że mam raka piersi - przestałam natychmiast karmić piersią, miałam naświetlania ale wyszło, że jednak jest niezbędna radykalna operacja nieoszczędzająca. Amputują mi lewą pierś i węzły chłonne :( Trudno mi to przetrawić. Czy są tu jakieś amazonki albo kobitki chorujące na nowotwór? Jak pogodzić się z chorobą?

Gość mamama27
masz dla kogo żyć!!! pierś nie ważna - życie najważniejsze!!!!!

Gość nie wolno...
Kochana a wiesz jak wyglada caly zabieg.? Zostawia skore i wszczepia implant sutka zrekonstruja. Zobaczysz bedzie dobrze. Moja kolezanka przez to przeszla rok temu

Gość prawieamazzonka
nic jeszcze nie wiem, jutro będzie planowany dopiero termin operacji. Z mężem postanowilismy nie szperać po necie, bo to tylko dołuje :( Słuchamy tego co powie onkolog. nie wolno... a jak było z Twoja koleżanką? Jak teraz funkcjonuje? Ma problemy z puchnącą ręką czy odczuwa jakiś ból? Widziałaś jak wygląda to miejsce? Czy może wyjść na plażę? :(

Gość nie wolno...
Nie znam szczegolow. W bluzce z dekoltem nic nie widac. Jedynie ma problemy z waga. Tryska optymizmem bo wszystko przewartosciowala

Gość idiotkaaaa
spadaj debilu na forum dla kretynów, chyba cię tam dzisiaj brak...

Gość idiotkaaaa
to było do "no będziesz" oczywiście!!

Gość prawieamazzonka
ja nic nie wiem o tym a nie chcę się dokształcac na własną ręke, bo sobie kuku zrobię tylko. Wiecie, boję się jeszcze co pokaże badanie PET -20 czerwca mam :(

Gość nie wolno...
Teraz tak sie nie wykonuje mastektomi. Nie czytaj nic i nie ogladaj bo sie zdolujesz. Najwazniejsze zebys wyzdrowiala

Gość prawieamazzonka
przepraszam, napisałam, że jutro będzie planowany termin operacji a przeciez jest niedziela, czyli miało byc pojutrze, bo w poniedziałek. Nie wiem na jakim świecie żyję

Gość będziesz się bez cyca
przechylać na jedną stronę ;)

Gość no i gdzie ty kupisz
stanik z jedna miską? ;)

Gość janaszczeciemam2cyce
bylam na oddziale onkologicznym 3 lata temu i widzialam tam babki z 1 cycem , nie jest tak ze ci ladnie zrobia nowego, pewnie to kosztuje i tylko wybrani moga sobie na to pozwolic..

Gość prawieamazzonka
przepraszam osoby, które chciały mnie pocieszyc ale zamykam wątkek. Nie chcę juz czytać tego hamstwa powyżej. Znowu ryczę a ktoś kto pisze niech sie lepiej cieszy ze zdrów. To był bład pisać tutaj dziękuję tym którzy mi współczują

Gość KANIBALICZKA152
no pewnie, że nie każdego stać na rekonstrukcję! To ful kasy! I najlepiej zrobić zaraz przy amputacji...

Gość KANIBALICZKA152
bezsensownie ją pocieszacie, bo prawda taka, że będzie nosić specjalne staniki i silikonową wkładkę a nie miec pięknie zrekonstruowaną piers... proszę Was... na jakim świecie żyjecie?

Gość a dodatkowo masaze
reki i czegos tam, ogladalam kiefdys film dla amazonek na ktorym pokazywali ile to trzeba masowac, jak itp... ale lepiej tak zyc niz nie zyc

Co tutaj za idioci siedzą? Jak można tak potraktować drugiego człowieka i pisać mu takie bzdury? Ale zawsze się znajdzie jakiś debil pomarańczowy, bo wydaje mi się, że jest anonimowy! Co za wstrętny potwór! Zaraz napiszę do Redakcji, w końcu nie ma już anonimowości w internecie! Autorko, głowa do góry kochana, będzie dobrze:)

Gość mokra główka
a se to wymysliłam - redakcja zobaczy, że temat nalezy do tego co pisał hamstwa ;) teretetete

Zajebiste poczucie humoru. P.S Piszę się chamstwo a nie hamstwo :P