Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamDość!

który to już raz ...

Polecane posty

Gość o widzisz to juz masz lepsza
sytuacje niz np ja. jesli czujesz ze to koniec to pogadaj z mezem, powiedz co czujesz i jesli upewnisz sie w swoich teoriach to skoncz ten zwiazek, zycie mozesz sobie ulozyc na nowo :)

Gość KANIBALICZKA152
no to jak nie łuka spermy a co najwyżej czarne cipki liże to no problem, idzie z tym żyć, co nie?

Gość do kochanaa
a niby czemu mialby cie winic za brak ojca? powiesz mu ze tatus wolal inna i powiesz czyja wina... nie rozumiem czemuy mialoby dziecko ciebie winic za brak ojca ;/

Gość KANIBALICZKA152
jak masz zagrożoną ciążę to i tak bzykanko odpada a chłopu cza sie wyżyć, co nie? O co chodzi autorko?

Gość MamDość!
Boże jakie to wszystko jest cholernie trudne , kiedy jest w domu to nigdy nie chce mu sie wychodzić a ledwo wyjedzie i już zaczyna imprezy , bary . Masakra normalnie , w dodatku nie rozumie ze mnie tym rani

Gość KANIBALICZKA152
kochanaa a tam srasz od rzeczy - mało tatuśkow po ziemi łazi? Znajdziesz nowego no i mały się nie skuma nawet

Gość KANIBALICZKA152
sama się ranisz...

Gość kochanaa
przecież nie powiem tego czteroletniemu dziecku... a jeśli mu przyjdzie do głowy odwiedzać Małego, to zapewne ja będę tą złą, bo będę wymagała, a tatuś będzie kojarzył się jedynie z przyjemnościami

Gość KANIBALICZKA152
ale nie odwiedza, bo odwiedza się z inna panienka, co nie/ No to w czym problem?

Gość nie prawda i juz
sama nie wiesz o co ci chodzi..chcesz byc cale zycie zdradzana poznizana?no to tkwij sobie dalej w tym zwiazku...skoro lubisz byc cierpietnica twoja sprawa

Gość KANIBALICZKA152
a jak juz tu jestem to mam pytanie - czy Wojciech Karkowski, lekarz z Wawy serio na koniec każdego badania całuje czule w krocze?

Gość KANIBALICZKA152
ja nie lubie być cierpiętnicą...

Gość kochanaa
po prostu człowiek tęskni i żal, że to co było nie wróci. jeśli kochasz kogoś bez granic, byłaś z tym kimś 10 lat - trudno się pogodzić

Gość KANIBALICZKA152
zauważyłyście, że mnie chwilę nie było? Bo zdarzyło sie takie coś, że puściłam bąka a się zesrałam

Gość KANIBALICZKA152
dlaczego mnie ignorujecie :?