Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam kompanki na wakacje!

Szukam kompanki na wakacje!

Polecane posty

Szukam dziewczyny na wspólne wakacje/wspólną wyprawę we wrześniu/październiku na 2 tygodnie (inne opcje odpadaja). O mnie: 27 latek z Warszawy 184 cm 86 kg szatyn, srednio owlosiony, z lekkim brzuszkiem ale chodzę na siłkę więc mam nadzieję, że do września będzie tylko lepiej ;) Ustabilizowany życiowo i emocjonalnie, spoko koleś, z poczuciem humoru, bezkonfliktowy, zmotoryzowany. Opcja 1 Wyjazd każdy płaci za siebie. Tu jestem bardzo otwarty na propozycje co do miejsca i rodzaju wyjazdu. Moge jechac na jakas egzotyczna daleka wyprawe z plecakiem albo na 2 tyg pod palmy all inclusive. W przypadku opcji 1: Powinnaś miec max 35 lat, bezkonfliktowa, wesola. Fajnie jakbys byla też śliczna ;) Glownie chodzi o to, zebysmy sie dobrze dogadywali i potrafili milo spedzac razem czas. A jak bedziemy oboje mieli jeszcze ochote rowniez na sex to tym lepiej ;) Opcja 2 Wyjazd 2 tyg. all inclusive do jakiegoś dobrego hotelu w ciepłym kraju. Koszty wyjazdu pokrywam ja, ale nie sponsoruje żadnego tzw. „towarzysztwa, „kieszonkowego itp. W przypadku opcji 2: Powinienaś miec max do 30 lat, byl ślicza, szczupla lub dobrze zbudowana, bezkonfliktowa i wesola. Nie ukrywam, że w przypadku tej opcji liczę na dużą ilość sexu między nami na wyjeździe. Możesz być , ulegla, dominujaca. Ja sie potrafie absolutnie dostosowac ;) Jesli jestes powaznie zainteresowana jedną z powyższych opcji, napisz coś na swoj temat, opisz sie, skad jestes, ktora opcją jesteś zainteresowana, czy masz jakieś preferowane kierunki wyjazdu. Fajnie jakbyś była z Warszawy/Mazowsza, ale to nie warunek. Warunkiem jest jednak spotkanie się 2-3 razy przed wyjazdem i podjęciem decyzji o wspólnym wyjeździe. Milo by bylo jakbys podala od razu do siebie kom, bo wole ta forme kontaktu niz wymiane setek maili. Nie wykluczam też dłuższej relacji pomiędzy nami jeśli coś fajnego z tego wyjdzie, ale też tego nie zakładam.

Gość sliczna 24 latka
jestes zalosny :O

Czemu? A może ty śliczna się skusisz?

Gość sliczna 24 latka
wole sie kisić w domu i chodzic tylko na spacer do parku w ramach wakacji niż dawać pupy nieznajomu za sponsorowane wakacje w dodatku nie jestem bezkonfliktowa, mam charakterek ;)

Co kto lubi :) Przesyłam całusy w twoją śliczną cipkę kociaczku 👄

Gość 'alskjks
zamieniłeś się z kutasem na głowę ?

Gość intime
co oznacza średnio owłosiony?

Gość trans gejee
z takim podejsciem to mozesz co najwyzej liczyć że jakiś zdesperowany transseksualista z tobą pojedzie :O

up up :)

Gość młoda śliczna dziewczyna
a może ja sie nadam? mam co prawda 19 lat...ale może to nie przeszkoda? ? http://www.voila.pl/302/jl8oz/?1 tu moja fota jakby co

Gość heppin
no właśnie a minimalna granica wiekowa jaka jest?

up up

A minimalna granica to 19 lat :) Ale powinna wyglądać dojrzale i mieć wszystkie "atuty" :)

Gość śliczna 21 latka_
Spadaj zboku. Tacy faceci są żałośni... :/

Gość ufff ff
szczere rozegranie pisalabym sie-gdybym spelniala warunki :P

Gość heppin
:) a Ty? jesteś w stanie dać tyle ile wymagasz?

Gość moniczka :P
Przypominasz mi mojego sąsiada z góry :*