Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina90

żebranie o prace

Polecane posty

Gość karolina90

Cześć, jak wy uważacie, 3 dni temu złożyłam CV w sklepie sportowym na stanowisko sprzedawcy, mieli się odezwać w przeciągu tygodnia, a ja już nie mogę się dczekać kiedy do mnie ddzwonią, martwie się że nie dostnę tej pracy, a bardzo mi na niej zależy :/ ta praca jest 500 m od mojego mieszkania, czy to nachalne by było z mojej strony żeby iść do tego sklepu i powiedzieć czy już coś wiadomo w mojej sprawie? Powiedzieć że bardzo mi zależy na tej pracy i że mogę tam pracować praktycznie od zaraz? Czy m,ogę się zbłaźnić przez takie żebranie o pracę? :/ Cholera nie wiem co robić w cieżko w moim mieście cokolwiek znaleść. Przychodzi mi na myś przysłowie jak wywalą drzwiami to pchać się oknem. doradźcie mi

Gość 7tytyui789
to przyslowie ostatnie stosuje sie najlepiej na studiach przy zalatwianiu roznych spraw w dziekanacie ;) natomiast co do pracy to uwazam ze nie powinno sie tak robic, szczegolnie ze wiesz jakie są ciezkie czasy jesli chodzi o prace. skoro nie dzwonią to pewnie juz kogos zatrudnili, moze jakiegos znajomego? musisz sie z tym pogodzic.

Gość po co mi trzy donice cyce
idz na piechote boso i powiedz, że zdarłaś buty i nie masz za co wracać do domu

Gość karolina90
cholera to niesprawiedliwe :/ zaraz po pjawieniu się ogłoszenia pobiegłam z CV, szlag mnie trafi zaraz.

Gość 7fgghhjjg
10 innych osob tez moglo pobiec, nie jestes pepkiem swiata :O ile ty masz lat? 15 :O naiwna

Gość załaman.a
pracuje w sklepie odziezowym i mialam kiedys taką sytuacje ze dziewczyna złozyla cv, przyszła na rozmowe i za 2 dni przyszła sie zapytac czy juz cos wiadomo. z jednej strony popatrzylysmy na nia jak na jakas nachalną, zdesperowaną laskę, alleee... z drugiej strony wszytskie przyznalysmy ze widac ze dziewczynie zalezy i ze potrzebuje pracy i wydaje sie ze będzie zaangazonwana w to co bedzie robic. kierowniczka jednak jej nie zatrudniła... nie wiem co wpłynęło na jej decyzje. moim zdaniem idz zapytaj. albo spojrzą jak na dziwaka, albo zauważa u ciebie chęć do pracy. :)

Gość 6y55j7yu76
idz, pokaz ze Ci zalezy

Gość karolina90
nie 22, nie jestem naiwna! szukam już od dawna konkretnej pracy. dobrze że u ciebie 7fgghhjjg jest wszystko w porządku, bezproblemowo!

Gość karolina90
ok super, pokrzepiające opinie, są zawsze mile widziane, już tam pędzę

Gość Mała mi jest wielka
idź...ja tak dostałam moją pierwszą "poważną" pracę. Złożyłam cv, brak odpowiedzi - poszłam do babki z działu personalnego, mówiać że zależy mi na jakiejkolwiek pracy, a słyszałam że są przyjęcia na produkcję i moge iść nawet tam bo chciałam zacząć studia i móc je oplacać i utrzymywać się samej. Po tygodniu zadzwoniono do mnie bym przyszła na rozmowę, potem drugą i dostałam się...do pracy w finansach bo akurat kogoś potrzebowali takiego jak ja :) od tej pory nie mialam problemów ze znaleizniem dobrej pracy

Gość 7tytyui789
ja nigdzie nie napisalam ze u mnie bezproblemowo ale przynajmniej nie jestem UPIERDLIWA i nie narzucam sie ludziom gdy ci nie dzwonią!!!

Gość Mała mi jest wielka
jak będziesz siedziała cicho jak mysz pod miotłą to wiele Cię minie, taka prawda....

Gość dididi/./../.
Moim zdaniem powinnas isc, jakis miesiac temu chcialysmy przyjac do naszego grona jedna dziewczyne, dalysmy ogloszenie w gazecie wyborczej ,i co nas zaskoczylo .................przylazily osoby takie jakby im nie zalezlo na pracy -spoznione,bez jakiegokolwiek przygotowania - bez cv, zepsula sie drukarka, zapomnialy,itd Zero zaangazowania ALE...................byla jedna dziewczyna ktorej bardzo zalezalo, dzwonila , pytala ............i pracuje z nami Idz i zapytaj, co ci szkodzi, jak juz kogos zatrudnili to bedziesz wiedziala ze zrobilas wszystko