Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska88

Pierwsze objawy ciąży!

Polecane posty

Gość ciekawska88

Witam! :) Mam pytanie jakie pierwsze objawy ciąży zaobserwowałyście u siebie kobietki? Pytam z ciekawości! :)

Brak @ i ból piersi, mój zauważył zmiany w pochwie podczas stosunku. Było wg niego ciaśniej.

Gość ciekawska88
Dzięki! :) Może ktoś jeszcze się wypowie? :)

Gość ciekawska88

Gość ciekawska88

Gość młodamama25
brak okresu, senność i sikałam na okrągło-ale mądre mamusie z kafe mnie opxxxx że to nie ciąża tylko zapalenie pęcherza:)

Gość ciekawska88
hehehe!!! Dobre! :) Ja kiedyś też dostałam tu niezły ochrzan! Nie ma co się przejmować! :)

Mdłości- jeszcze przed terminem okresu. Potem obrzmienie piersi no i brak krwawienia.

Gość ciekawska88
a czy muszą być koniecznie wymioty? może skończyć się na tym że mdli i drażnią zapachy ale się nie zwraca? :)

Mi, przez kilka dni rano, leciała krew z nosa co wcześniej mi się nie zdrzało nawet przy urazach i odczuwałam taki dziwny ból/pieczenie w dole brzucha. Test zrobiłam dwa dni prze terminem @ i wyszedł ozytywny.

Gość ciekawska88
a może być tak że bolą jajniki? jakby na okres ale jakoś inaczej

Mnie jeszcze przed spodziewanym okresem odrzuciło od kawy, w ogóle nie czułam jej smaku. Ból piersi ale dopiero w dniu spodziewanego okresu a nie tak jak zawsze tydzień wcześniej.Jak już wiedziałam o ciąży to mnie czasem mdliło rano ale nie wymiotowałam i zgaga:)

Gość Mammmmma*
Na początku, bo rozumiem ze pytasz o objawy wczesnej ciąży, tak do 2 czy 3 mies. Oprócz braku @ ZERO OBAJWÓW. Później jedynie lekkie mdłości, ale niemal niezauważalne i na pewno ciśnienie na pęcherz.

brak @ mdłości przez cały dzień a na wieczór to już byłam półprzytomna i ciągle jęczałam, że zaraz będę rzygać :D delikatne skurcze senność raz poczułam dziwny ucisk w podbrzuszu podczas stosunku < taki nietypowy i niezbyt przyjemny >

jeszcze częste oddawanie moczu, zwłaszcza w nocy < co godzinę, dwie wizyta w toalecie > oraz odrzuciło mnie na moją ulubioną zupę pomidorową ale uznałam wówczas, że to może jakiś mój wymysł :)

Gość ciekawska88
No trochę tego wszystkiego jest! Każda odczuwa to nieco inaczej! :) Dzięki za udzielone odpowiedzi! :)

Gość ciekawska88
Czasami myślę, że chciała bym być już mamą. Kończę studia, mam pracę. Mój chłopak jednak na razie mnie trochę stopuje. I jak tylko wracam do tematu to mówi niedługo. :)