Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pewności

jakiej płci jest wiewiór?

Polecane posty

Kapitanie, mój kapitanie. Ja karmię się złudzeniami. W miejscu gdzie jedno złudzenie goni drugie, komedie omyłek są nie tylko nieuniknione. Nie mamy wręcz wyjścia, jak tylko je zaakceptować ;)

Naprawde fotka jest aż takim dopełnieniem rzeczywistości, że nie możecie się bez niej obejść ? Gdzie tu miejsce dla wyobraźni ?:p

A ja się nie zgodzę. Janusz, patrzę na twoją mordę zawsze wtedy, kiedy chce mi się jeść. 15 kilo w dół w pół roku. Dzięki. :O 🖐️

Chociaż? różnie to bywa, czasami takie "oględziny" to traumatyczne przeżycie;) Osobiście nie przeżyłam takiej traumy nigdy. Wszyscy których widziałam mieścili się w granicy przyzwoitości.

W najgorszym przypadku mój widok sprawi, że zaoszczędzisz sobie konieczności jedzenia szpinaku na obiad. To budujące. :classic_cool:

Ale może być gorzej. Znacznie gorzej. Może nie będziesz mogła spokojniezasnąć, nim nie zapalisz ponownie światła by utrwalić sobie jego wizerunek pod powiekami przed snem :p

Ja się nie boję oglądania zdjęć, bardziej chyba wysyłania własnych. Byłoby mi przykro, że ktoś obejrzy je tuż po zjedzeniu szpinaku;)

Po 54 roku życia jak już byłem na świadczeniu przedemerytalnym waga zaczęła rosnąć.Tak wahała sie w granicach 70-72 kg.Mniej wysilku ponieważ "wyskoczyły' dolegliwości z dyskopatią.Czyli powyżej 5 kg nie wolno było podnosić.A przyzwyczajenia pozostały i nie bylo zbytnio umiaru w jedzeniu.I poszłoooooooo.Teraz mam 80 kg lecz 1.5 roku temu po przejściach stresujacych wazyłem 69 kg.Niestety zaczałem kucharzyć i waga hajda poszybowała w górę.:D

Przy wadze istotny jest wzrost. Trudno powiedzieć, czy te 80kg w Twoim przypadku, to dużo, mało, czy akurat.