Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokosaankka...

wczesne objawy ciąży

Polecane posty

Gość kokosaankka...

Witam mam 20 lat. W piątek kochałam się pierwszy raz z moim facetem, ale nie użyliśmy prezerwatywy, ponieważ on twierdzi, że kiedyś się na gumce zawiódł (to prawda ma 3 letnią córeczkę) i od tamtego czasu liczy na siebie... W dniu kiedy się kochaliśmy (piątek 15.06.2012) był to mój pierwszy, albo drugi dzień po skończeniu miesiączki.. Marcin "zakończył" na zewnątrz. Twierdzi, że mogę być spokojna, bo nic "tam" się nie dostało... ale ja na drugi dzień mimo tego dostałam paniki i mam schizy, że jestem w ciąży.. boli mnie brzuszek od wczoraj, mam zgagę... czy to możliwe, że bym już "wyczuła" ciążę? Może to się dla niektórych wydaje śmieszne, ale ja się boję..

Gość iks ygrek
weź sie dziewczyno za ksiązki :o

Gość annia.....................
Ciąża na bank.

Gość kokosaankka...
a weź wyjdź. jestem na pierwszym roku studiów

Gość iks ygrek
nie pogrążaj się :o

Nie jesteś w ciąży. Opanuj emocje. Zrobisz z siebie głupka i panikarę przed facetem. Poza tym, nie bądź idiotka, niech liczy sam na siebie ale prezerwatywa musi być. Miał wcześniej partnerki i nawet nieświadomie może zarazić Cię jakimś syfem. Zaproponuj mu tak- ok ufasz sobie i spuszczasz się na zewnątrz, ale prezerwatywa i tak musi być. Nie bądź idiotką mała. W ciąży na pewno nie jesteś ale używaj prezerwatywy na litość boską!

Gość kokosaankka...
ty również.

Gość danp
Na pierwszym roku nie slyszeli o preejakulacie , no cóż , każdy może isc na studia.

Gość genowefa z pigwy
Napisz jeszcze że studiujesz biologie haha

Gość bezbarwny ptasiek
dziecko ,nie panikuj,po tak krotkim czasie nie mam mowy o zadnych objawach ciazy

Gość kokosaankka...
@keerah: dziękuje, tak właśnie chce mu dzisiaj powiedzieć, że pierwszy i ostatni raz kochałam się z nim bez prezerwatywy..

Gość kokosaankka...
Kerah Ty jesteś jakaś głupia.Z prezerwatywą nic nie czuję.Takie rady zaproponuj swojemu facetowi.

Gość kokosaankka...
o Boże.. wiedziałam, że będzie tak, że każdy będzie na mnie wjeżdzał tutaj... Tak słyszałam o preejakulacie dla Waszej świadomośći.. Nie jestem głupia, ale Wy i tak będziecie robić ze mnie potwora.

Gość kokosaankka...
Zrobiłam test .Jest pozytywny.Ja pier.....................

Gość kokosaankka...
nie podszywaaj się. Tyle o ile już się dowiedziałam.

Gość Gość
po 2 dniach test pozytywny tragedia normalnie

Gość danp
"tyle o ile" powinnas wiedziec w szkole podstawowej . Spoko, zmywaków nie braknie .

Gość kokosaankka...
szkoda, że na tym świecie istnieją ludzie z taką zawiścią.. Jaki jest cel podszywania się?

Gość kokosaankka...
Może z testem jest coś nie tak.

Gość kokosaankka...
tutaj tyle o ile!!! Przecież napisałam w poscie, że będzie się śmiali, ale to jest panika która rodzi we mnie tak negatywne emocje które nawet banalne pytanie wydają mi się w tej sytuacji bardzo racjonalne!

Gość iks ygrek
a jaki jest cel uprawiania seksu nic o nim nie wiedząc? żeby potem trząść portami ze strachu przed ciąża :o ja rozumiem sa wpadki itp. ale świadomie nie zabezpieczyliście się a teraz wymagasz tu pocieszania

Gość kokosaankka...
nie wymagam pocieszenia. To może była głupota pierwszy i ostatni raz bez zabezpieczenia. Ja tylko chciałam się dowiedzieć co myślą o tym inni...

Gość kokosaankka...
po jaki chooj się wam zwierzałam.

Gość kokosaankka...
no i się dowiedziałam... większość i tak twierdzi, że jestem szmata.. przecież kochałam się z moim facetem bez zabezpieczenia..

Gość annia.....................
Przestań już.Reklamacje do twojego chłopaka.

Witam Chciałabym przedstawic objawy wczesnej ciązy,które mogą byc pomocne w rozpoznaniu ciazy -duzo slinki -mdłosśći i senność -2 dni po owulacji bol jajnika i skurcz jednorazowy w podbrzuszu -sluzu mało mlecznego szyjka nisko zamknieta i twara -w nocy bol krzyza -bol piersi w dole i po bokach -roztargnienie Test wykonany 15-06 na tescie 2 kreska cinka jak włos test wykonany dzis o 14-30 2 rozowe kreski