Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda piegowata wredna

Czy oni moga mi cos udowodnić?

Polecane posty

Na wycieczce klasowej w górach zrobiłam cos takiego że bedąc na szczycie trzech koron zabrałam koledze termos i powiedziałam "moge sie napić?" on sie zgodził i jak już zrobiłam łyka to położyłam ten termos na barierce mówiąc "ciekawe czy spadnie" no i spadł w przepaść :D wtedy ten chłopak sie wściekł na mnie popchnął mnie i mówi "sama sie rzuć w ta przepaśc ty brzydka ruda pizdo!" i "100 zł za ten termos, natychmiast!" a ja mu mówie "bo co mi zrobisz??" a on "dużo!" i jak już zeszlismy na dół to on znowu mnie dopadł i walnął w twarz z pięści i powidział "spotkamy sie w sądzie" i zgłosił to nauczycielom. Co mi teraz mogą zrobić? Czy to że mnie uderzył potem to jest jakas okolicznosc łagodzaca wobec mnie??

Gość wulgarny mędrzec
lecz sie autorze hahaha

Gość grtrytuyiuo
jesli to nie prowo to ty naprawde jestes nienormalna, rzucila chlopakowi termos i jeszcze sie cieszy. ta dzisiejsza mlodziez to naprawde jakies bezmozgi, oddaj mu kase szmato

Gość zrobią ci i to dużo
napewno bedziesz musiała zapłacic a jak nie ty to rodzice dlaczego jesteś taka wredną szmatą ? dobrze być takim zerem bo nie rozumiem?

Gość lalinnkkaa
naprawdę jesteś aż tak głupia ? no pewnie że mogą ci udowodnić przecież są świadkowie ... szkoda że mocniej ci nie przyjebał ;/

Aha i co zapomniałam dodać, - ja utrzymuje wobec nauczycieli że zrobiłam to przypadkiem, że to nieszczęśliwy wypadek. Wątpie tez żeby ten termos naprawde był wart 100 zł. Jakie mi groża konsekwencje??

Gość dfgh6789
wysla cie na sybir na 5 lat za kare:(

nie drwijcie ze mnie i nie oceniajcie bo sami nie jesteście święci, ludzie.

Gość lalinnkkaa
co ci grozi ?? pewnie w sądzie każą ci zwracać za termos pieniądza, za sprawy sądowe i grzywne dostaniesz... jak nie ty spłacisz to rodzice. a jak nie to prace spoleczne lub więzienie za długo

Gość dfgh6789
jestes glopia jak twoje prowo

Gość apo.kaikodaimonos!!!!!!!!!!!!!
no ale przyznaj, że nie masz idealnych rysów... Urodą niczego w życiu nie ugrasz, wiec kompleksy popychaja Cie w kierunku dopierdalania innym, zeby sie dowartosciowac, ze chociaz jestes inteligentna. Oczywiscie w Twoim przypadku może być inaczej, ale ja wlasnie spotykałam tego typu rude wredne pipki.

obojetnie czy to prowo czy nie- rude wlasnie takie są i to w wiekszosci przypadkow nie jest stereotyp.

"ruda piegowata wredna nie drwijcie ze mnie i nie oceniajcie bo sami nie jesteście święci, ludzie." Ale termosów w przepaść celowo nie zrzucamy. Ty się lepiej ciesz, że nikogo nie zabiłaś. A co Ci grozi? No cóż, szkoda, że nie da się chirurgicznie usunąć Ci głupoty. Jak już zamierzałaś cisnąć w przepaść termosem, to trzeba było swoim. Czy wasze pokolenie, do jasnej cholery, nie rozumie czym jest cudza własność? I kolor włosów nie ma nic do tego. Rośnie nam wyjątkowo bezmyślne pokolenie kretynów.

to nie prowo. Po prostu sie boje. Jestem anonimowa tutaj, to pytam. Ale widze, że chyba nie uzyskam ścisłej odpowiedzi, tylko ocenianie mnie. Ide stąd, żałuje że załozyłam ten temat.

Gość kierowca rosomaka
jak zaczniesz żałować, że wyrzuciłaś jego termos to może coś z ciebie jeszcze będzie :D zwykłe przepraszam nie chciałam chociażby..

kolor wlosow nic do tego nie ma, ale brzydota i kompleksy owszem. Brzydkie są albo zakompleksione i mają podwinięte ogony, albo dopierdolają innym, próbując pokazać się od swojej pseudo-inteligentnej strony.