Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-Aliana-

Małe piersi !!

Polecane posty

Witam! Chciałabym się dowiedzieć jak długo w życiu kobiety rosną piersi ? Mam 17lat, 172cm wzrostu i waże 51kg. Mam 68cm pod biustem i jedynie 75cm w biuście ( bez stanika,kiedy stoje wyprostowana). Okres dostałam w czasie wakacji po zakończeniu klasy 2 gimnazjum. Moja mama ma duże piersi, w moim wieku miała o wiele większe ode mnie. Babcia też ma duże. Jedynie siostra mojego taty ma male piersi(ale nigdy nie była w ciąży i nie bedzie). Chiałabym się dowiedzieć,czy istnieje jeszcze szansa,że o wiele urosną ?

Gość utrwalacz postanowień
no deska z Ciebie jak utyjesz to urosną

Gość gorkaska
masz takie małe, bo z czego mają urosnąć jak tak mało ważysz? nikt nie mówi, że tylko grubsze babki mają duże biusty, ale będąc tak chudym praktycznie nie da się mieć biustu. Przytyj z 5kg to będziesz mieć.

Gość Pociecha * *
Hej nie masz czym się przejmować ja też mam wiele wad a że nie masz sporych piersi to nie jest to jeszcze jakaś wada. Głowa do góry i nie przejmuj się tym aż tak strasznie:)

Co do wagi, to moj kolejny problem. Jem bardzo duzo, nie zwracam uwagi na kalorie a i tak waze tyle samo. Z tym tez nie za bardzo wiem co robic. Moze to przez szybki metabolizm, jednego dnia waze juz te 52kg na zajutrz juz 51kg i ta waga nie chce wzrosnac

Gość chyba kocham prawika
niestety nie urosna

Gość danielson
małe piersi to nie powód by się przejmować najlepiej się pieści co się w dłoni mieści pozdro