Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hioig;

Krzesełko do karmienia - ceratka czy tapicerka?

Polecane posty

Gość takjesttt
ja bym wybrała dobrej jakości ceratkę... widziałam tapicerkę w krzesełkach FP, wiedząc jak niektóre potrawy strasznie plamią, wręcz nie do sprania - wątpię by dało radę tak łatwo zmyć.

Gość gloriassssssss
ceratka. polecam krzesełko firmy baby design :)

Gość zebedeuszka
cerata pęka po dłuzszym stosowaniu. ja mam tapicerke i wkladam do pralki i mam czystą

też wybrałam tapicerkę - pal licho plamy- ale siedzenie na ceracie nie kojarzy mi się przyjemnie - zwłaszcza w lecie kiedy ciepło i wszystko się klei do ciała. Tapicerkę raz na jakiś czas do pralki. Używamy Careto Primus - jedyna wada to ciezko zapinające się klamerki przy pasach, tapicerka zdejmowana, trochę wrorzysta więc po zupce jarzynowej od razu nie widac plam.

Gość arlle80
ja widzę jak u mnie wyglądają śliniaki/pieluszki po jednym obiadku ... w praniu plamy nie schodzą, a marchewka to już wogóle bez szans. Z resztą, nie chciałoby mi się co chwilę zdejmować cały pokrowiec. A ceratka w dobrych krzesełkach sprawdza się bardzo dobrze

Gość gość
Jezeli szukasz jakiegos dobrego material to smialo znajdziesz cos tutaj www.artmeb.pl juz kilka razy kupowalam tam tapicerke do zmiany, warto!