Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kszdokalko346

Nie zdam do 2 klasy technikum co dalej?

Polecane posty

Gość kszdokalko346

Nie chcę mi się pisać całej historii , trochę z mojej winy,trochę nie. mam poprawkę z matematyki , jutro pisze jeszcze spr z chemii i fiz. Ale ta pani nie jest uległa i dużo osób oblewa, nigdy nie byłam dobra z przedmiotów ścisłych , i proszę mnie teraz nie oceniać , nie miałam nigdy takiej sytuacji ,ale nie ma co teraz płakać nad rozlanym mlekiem , wstyd mi trochę ,i nawet jak zaliczę chociaż jedno z tych 2 przedmiotów to będę miała 2 poprawki , chyba,ze zaliczę jutro 2 , to będę miała 1 poprawkę . Ale zastanawiam się nad tym, czy nie zabrać papierów teraz, nawet jeśli będę miała tą poprawkę , szkoda mi tego roku i wiadomo technikum lepsze od zawodówki ,ale mój tata który jest dobry z matematyki i może mi ją wytłumaczyć we wakacje pracuje od rana do wieczora i nie będzie miał jak , na korki mnie nie stać . Sama sobie nie poradzę z tą matematyką , więc myślałam nad tym, żeby się przenieść do zawodówki i albo ją skończę albo za rok poszłabym do pracy i do liceum zaocznego. Ale rocznik 96 idzie nowym programem ma inny system oceniania , rekrutacji chyba, i ja chciałam zapytać kiedy mogłabym składać dokumenty do innej szkoły , ponieważ oni składali elektronicznie a za 2 tyg ok chyba będą listy przyjętych w szkołach. i kiedy mogę składać papiery?

Gość kszdokalko346
Może ktoś odpowiedzieć kiedy będę mogła składać papiery ?

Gość napoje energetyzujące;/
polecam ci stronę nakręceni eksperci.pl filmy i przykłady matma itd. ucz się

Gość dsfdgsdefrfe
Możesz poprawiać rok w tym samym miejscu, ale ja myślę, że to bez sensu. Jeszcze próbuj, ale jak już to dobrze jakbyś poszła do liceum zaocznego. Są darmowe w szkołach publicznych, tylko opłata na radę słuchaczy musi być. Ja tak kończyłam przez chorobę i dobrze zdałam maturę. Będziesz mieć dużo czasu w domu żeby się przygotować do matury z tych przedmiotów co potrzebne na dany kierunek, bo tam chodzi się tylko dwa dni. Nie ma denerwujących nauczycieli, traktują cię jak dorosłą. Jest bardzo przyjemnie i warunki do nauki do matury dobre. Ale tak jak piszę dużo sama będziesz musiała w domu zrobić. Na zaliczenie zwykle wystarczy to co na lekcjach, ale do matury trzeba samej się uczyć. Polecam w każdym razie.

Gość dsfdgsdefrfe
kszdokalko346 - papiery to tak jak na stronie danej szkoły pisze. Jak wybierzesz szkołę do sprawdzisz. Ale do września jeszcze daleko, więc próbuj zaliczać. Z zaocznym liceum przepiszą ci te przedmioty, które zaliczyłaś, więc warto jak najwięcej zaliczyć, żebyś już miała potem spokój i uczyła się tylko na tych kilka co się nie udało.