Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caliminka

ile schudne?

Polecane posty

Gość caliminka

Ile zrzucić mogę w miesiąc jedząc na śniadanie duży jogurt bądź owsianke i obiad np. ryż z warzywami lub jakąś zupę ? Dodatkowo będę pić 1.5 litra herbaty zielonej lub czerwonej. Od kilku dni kręce hula hop i spaceruje conajmniej 30 minut.

Gość ja wiem jak sie skonczy
22 kg a moze i wiecej a ile chcesz?

Gość caliminka
22 kg jest nie realne w miesiąc... może w 3 .. a chce zrzucić tak 10 kg.

Gość sprawdź
z doświadczenia wiem, że takie prognozy niestety rzadko kiedy się sprawdzają.. Co Ci to da, że sobie założysz, że w miesiąc schudniesz 20kg? weź się za siebie, zważ, zmierz, a po miesiącu porównaj. To jest wszystko sprawa indywidualna, zależy od Twojej budowy, stylu życia, wcześniejszego sposobu odżywiania, predyspozycji.. Może być tak, że spadnie Ci 15 kg, ale będzie to średnio widoczne, bo większość, to woda, a może Ci spać tylko 5kg, ale ubędzie dużo w centymetrach, bo rozbudują się mięśnie.. Weź się po prostu do roboty, a na pewno będę efekty i na pewno za miesiąc będziesz wyglądała lepiej! i żeby nie było, że mówię to złośliwie, czy coś.. Sama się odchudzam od 2 miesięcy i schudłam 11kg, ale do końca czerwca zakładałam, że będzie 15.. czego zrealizować się nie uda. Szlag mnie trafia, ale co zrobić- i tak jest zdecydowanie lepiej niż było.. tak więc nie ma co fantazjować, trzeba działać ;) Ach i jak zwykle będę nudzić: powinno być 5 małych posiłków dziennie, ostatni jakieś 3 godziny przed snem, od rana mogą być węglowodany, im później, tym więcej białka. I dużo warzyw! Tyle się o tym mówi, a nikt nie bierze sobie do serca.. A widzę po sobie, że to działa. Powodzenia!