Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gwiaazdaa

czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Witam:) Mam 17 lat i jeszcze nie wspolzylam z moim chlopakiem, jednak 7.06 uprawialismy petting i jego sperma wytrysnela mi na udo...wytaram dokladnie chusteczka, po czym po jakis 15 min poszlam do lazienki sie wysikac i przy okzji zmoczylam papier toaletowy woda i wytarlam jeszcze raz udo, ale niestety zapomnialam sie i wytarlam tez ta sama chusteczka moje wargo sromowe. ostatnia miesiaczke mialam 23.05 a cykle mam ok 24-25 dni. czy jest prawdopodobienstwo, ze moglam zajsc w ciaze?okres spoznia mi sie jeden dzien, ale dodam, ze w ostatnim miesiacu mialam duzo stresu zwiazanego ze szkola...a teraz zauwazylam taki zoltawy sluz na majtkach

Gość AlaMaTaRA.
a co zrobilas potem z ta husteczka co sie podtarlas? poloz sie teraz na lozku wloz palec do pochwy policz do trzech i go wyciag, jak jestes w ciazy palec odpadnie jutro wieczorem a byc moze przez stres ci sie opuznia.

hmmmm noo przeciez nei zjadlam tego pamieru, tylko go wyrzucilam...moglabys/moglbys normalnie odpowiedziec, a nie...

Gość asddfg
jak normalnie ? może naszczaj na monitor monitor i wtedy ci powiemy ? jedynym sposobem żeby sprawdzić czy jesteś w ciąży jest test ciążowy.

Gość daw
nie nie jestes w ciąży, a jak sie boisz zrób test ciążowy i pojdz do ginekologa

Gość roxi93123123
nie zaszłaś w ciążę.