Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Frankie_Stein

Polećcie jakiś fajny film na noc

Polecane posty

Gość prororioo
wszystko gra ? leciało to w tv kilka razy , takie sobie

aaaaaaarwena a ze wzgledu na Twoj nick, pytam bo to kreskowka dladzieci ps. tez ogladam, i chce wiedziec czy moze jestes w moim wieku bardziej Ojj nie, wiek dorastania mam juz na szczęście za sobą ;) Ale moja córka jest fanką "Monster High", a jej ulubioną lalką jest Frankie stąd pomysł na nick ;)

Gość prororioo
w misery najbardziej podoba mi się scena kiedy główny bohater mówi : nie wiem co chcesz zrobić ale bardzo cię proszę :nie rób tego !!

najmadrzejszy na swiecie akurat nie chodzilo o Scarlett, tylko o to, ze zainspirowal mnie glowny bohater i ogolnie ich ciekawa relacja. No masz rację. Wytworzyło się m-dzy nimi coś ... fajnego ?? ;) Mogliby nakręcić część 2.

Gość prororioo
Frankie_Stein to co z tymi zaplątanymi ? :) oglądnij, nie pożałujesz :)

Gość prororioo
najlepiej z córką , zobaczysz , czy będziecie się śmiać w tych samych momentach :p

Gość aaaaaaarwena
ja tez mam za soba, jestem juz nastolatka na emeryturze 😭 ale milosc do kreskowek z wiekiem tylko narasta, nie tylko starych nowych tez ;)

prororioo najlepiej z córką , zobaczysz , czy będziecie się śmiać w tych samych momentach No co Ty. Ona jest za mała na takie kino. Co nie znaczy, że jej nie interesuje ;) hehhe

Gość prororioo
nie wiem czemu ale ja w zasadzie oglądam filmy tylko w tv , no chyba ,że w kinie :) , nie lubię na komputerze czy z płyt :p a misery to taaaaaaaaaaaakie stare , że właściwie wstyd , że nie ogladałaś

aaaaaaarwena ja tez mam za soba, jestem juz nastolatka na emeryturze ale milosc do kreskowek z wiekiem tylko narasta, nie tylko starych nowych tez Pamiętam, jak byłam nastolatką i rodzice podłączyli w końcu satelitę. Na Canal plus chyba leciała w nocy manga erotyczna ;) Kiedyś zostałam z babcią sama na noc i jak to zobaczyła, to chciała rozwalić tv :D

Gość tylko i tylko detschland
ja polecam patologie,mothers day albo the killing room

Gość prororioo
tak , nazywa się to wypożyczalnia filmów , za opłatą kilka złotych :)

Gość tylko i tylko detschland
misery* mialo byc