Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania2332424323

Moj ,, facet " ciagle mi wmawia ,ze jestem do niczego

Polecane posty

Gość ania2332424323

że jak za niego nie wyjde to bede tylko obiektem do ruchania bo nikt mnie nie pokocha ,a potem zbrzydne i nikt mnie nie bedzie chcial i takie tam.. albo ,ze nie poradze sobie w pracy , czy gdziekolwiek jednoczesnie powtarza mi jak to bardzo mnie kocha itd

Gość ania2332424323
w sumie to zabawne ,ale obcy ludzie mnie bardziej podbudowuja niż on obcy facet jest mnie w stanie bardziej docenic( nie to zebym sie puszczała ,al chodzi mi o rozmowe) czy znajomy czy koleżanka

Gość loloasj
Chce zniszczyć Twoje poczucie wartości żeby Tobą sterować, pewnie sam ma spore kompleksy. Rada jest jedną. UCIEKAJ.

Gość za duzo się przejmujesz
zabawne że facet niszczy twoją samoocenę ? jak widać to skutkuje bo już mu wierzysz i nadal z nim jesteś udowodnij mu że jesteś pewniejsza siebie niż myśli i kopnij go w dupę

Gość moja babcia poleca
z mety olalam takiego goscia!

Gość hhhhhhhhhhhhhh
no ma cie za cipcie do ruchania...dobrze sie z tym czujesz?

Gość dfhgg
po cholere ci taki zwiazek ??

Gość pierdolenie o szoppenie
Nie można zniszczyć czegoś czego nie ma :o Większość normalnych dziewczyn po jednym takim tekscie gnałaby faceta na kopniakach. A Ty zastanawiasz się, bo najwidoczniej sama nie wiesz czy jesteś coś warta. Może warto zapukać do psychologa i najpierw popracwać nad sobą?

a powtarza Ci, że Cie kocha, bo boi sie,że nie znajdzie lepszej..wszystko przerabiałam...jak ktoś powiedział, koleś ma kompleksy...pewnie jest przesadnie zazdrosny i do tego sam ma co nieco na sumieniu... mówie Ci nie warto.

Gość paradaise_magdalena/krk
przed Tobą "kwiecista" przyszłość...

Gość kaliska
uciekaj gdzie pieprz rośnie bo ten oto facet będzie Cię nękał do końca życia jak zostaniesz jego żoną

Gość etewhwjh
Nadal z nim jest bo facet to pewnie jakiś przystojniak, a jej żal takiego zostawić. Jakby jakiś mniej atrakcyjny facet się tak do Ciebie odzywał to byś od razu takiego wykopała.