Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :??????////

zalamka po wizycie faceta

Polecane posty

Zaprosilam faceta do domu na kawe (znamy sie 2 miesiace, ale widzielismy sie dopiero 7raz). A ten jak sie nie zaczal szarogesic. Sciagal z polek ksiazki, otwieral szuflade w komodzie, rozwalil sie na tapczenie z nogami... No jakas porazka. Nie bardzo przejmowal sie moim uwagami, moze dlatego, ze zszokowana nieco podawalam je w nieco zartobliwej formie, ale liczylam, ze zlapie aluzje:O Co za cham i prostak:O

Gość asdfgghgh
JA KIEDYS JAK JEDNEGO DOS IEBIE ZAPROSILAM TO MI CLA BAREK WYCHLAL i ja nawet nie zauwazylam... polewal sobie sam moje najlepsze trunki:-P I JUZ BYLA TO JEGO OSTATNIA WIZYTA.:-))) I NAUCZKA NA PRZYSZLOSC DLA MNIE

Gość tyroń
Takich mężczyzn lubicie a tych wartościowych macie w dupie.

Gość dekoldcsxx
tyron, ktos ty? luzer czy kremowa?:D

robił to w luźny czy hamski sposób? ja mam takiego luzackiego wujka, który jak przychodzi to też się tak panoszy, ale robi to bardzo śmiesznie. :p a może to ty jesteś jakaś sztywniara?

Raczej na luzie. Czy jestem sztywna? Nie bardzo. Ale nie spotkalam sie jeszcze z tego typu zachowaniem. Mnostwem aluzji do seksu tez mnie zrazil.

No są ludzie którym trochę brak taktu. Przychodzą, grzebią Ci w rzeczach - im nie trzeba mówić "czuj się jak u siebie w domu". Nic nie poradzisz, najwyżej możesz wprost powiedzieć co o tym myślisz.

Gość dgga
:??????//// Ja u swojej koleżanki nasikałem jej do łóżka w sypialni :D ( na moja obronę byłem nawalony ) :D ale ubaw

Gość dgga
teraz mój mocz zawsze będzie przy niej :D