Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakastamsobie

ukrywam przed rodzicami swoj zwiazek

Polecane posty

Gość jakastamsobie

rozstalam sie z facetem i sie wyprowadzilam do rodzicow. teraz ukrywam przed nimi ze sie nadal spotykamy. mam zamair spowrotem do niego wprowadzic ale nie wiem jak im to powiedziec. :/

Gość Miliana23
troche to dziwne co robisz skoro się wyprowadziłaś to znaczy że nie było najlepiej ja bym na twoim miejscu nie wracała tak szybko i zaczekała z przeprowadzka bo może być powtórka z rozrywki a chłopak się stara dopóki nie wrócisz

Gość jakastamsobie
ta decyzja byla troche za bardzo pochopnie podjeta. mialam ciezki czas i mala klotnia wystarczyla. a to juz sie ciagnie 2 msc. zaluje ze sie wyprowadzilam ale czasu nie cofne. i nie wiem jak o tym rodzicom powiedziec.

Gość jakastamsobie
prosze poradzcie cos :(

Noo, po prostu im powiedz. Pogodziliście się i chcecie do siebie wrócić. Tak na niego najechałaś, że teraz nie możesz tego odkręcić?:D

Gość jakastamsobie
nie najechalam. nic zlego nie powiedzialam na nirgo. chodzi o to ze boje sie ze beda zli ze zwalilam sie z tabolami znowu do nich a teraz spowrotem chce wyprowadzki, ze zawracam im glowe.

Gość jakastamsobie
moze to dziecinne, ale bardzo licze sie z rodzicami i sa wazni dla mnie, nie chce sie z nimi klocic.

Gość jakastamsobie
up

Gość jakastamsobie
up

Gość a czy..
twoj facet mieszka sam czy z rdzicami?

Gość jakastamsobie
sam, a co to ma do rzeczy

Gość jakastamsobie
liczy sie to ,że go kocham, on ma dużego, wielkie jądra, a teraz może dłużej, bo wczesniej zerwałam z nim, ponieważ kończył po 3 minutach:O teraz umie już do 9 minut ;)

Gość a czy..
to ze jezeli mieszkał by ze swoimi rodzicami to ja bardziej martwiłabym sie tym co jego rodzicom powiedziec ze wracam :p

Gość a czy..
nie powiem ci ze masz tak zrobic ale moge powiedziec jak ja bym rozegrała całą to sytuacje

Gość a czy..
zagadaj rodziców przy jakiejkolwiek okazji moze to byc wspólne sniadanie obiad kolacja czy nawet kawa, ze pogdziłaś sie ze swoim ukochanym , powiedz ze dsliscie juz do porozumienia i wyjasniliscie juz sobie pewne sprawy , zaznacz ze narzie nie w głowie ci wielkie wyprowadzki i powroty do niegoitd itp. ale czasami mozesz nie wracac na noc itp. zeby sie nie martwili bo bd u niego. zabierz do niego narazie pare najptrzebniejszych rzeczy i ,,pomieszkuj'' ale wracaj czasem na noc do domu na obiad zjedz sniadanie wspolnie z rodzicami, zabieraj stopniowo swoje rzeczy , zobaczysz czy jest miedzy wami juz ok , jezeli znowu bedzie taka sytuacja to zawszee masz gdzie wrócic bez tłumaczenie sie i zwalania z ,,tobołami'' i wielkim mamo i'm home!! a jezeli bd miedzy wami sie układało bd rzadziej zaglodała do rodziców opróznisz swoje szafy, to sami sie pokapują ze juz z nimi nie mieszkasz tylko ich odwiedzasz.

Gość jakastamsobie
dzieki za rade. zobaczymy, sprobuje jak radzisz :) pozdrawiam

Gość jakastamsobie
A jeżeli chodzi o rodziców mojego faceta to oni chcą żebym się wprowadziła. Tylko ja mam jakieś fazy z moimi. Boję się ich reakcji, pewnie nie potrzebnie ale to silniejsze ode mnie.

Gość jakastamsobie
A jeżeli chodzi o rodziców mojego faceta to oni chcą żebym się wprowadziła. Tylko ja mam jakieś fazy z moimi. Boję się ich reakcji, pewnie nie potrzebnie ale to silniejsze ode mnie.