Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ndjnsfn

7mc nie chce jeść...

Polecane posty

Gość ndjnsfn

Moja córcia, za tydzień skończy 7 miesięcy. W sobotę mocno ulewała - na samym początku tak miała, z biegiem czasu to malało, nagle w sobotę ulewała prawie non stop, ale normalnie jadła, zrobiła kupkę. W niedzielę nagle jej się odmieniło, nie chciała prawie w ogóle jeść. W sumie w ciągu dnia może ze 3 razy chciała pierś, w nocy chyba 2, nie pamiętam. Do tego pół słoiczka deserku i pół słoiczka zupki jarzynowej. Kupka mini-mini twarda. Zgoniłam to na ewentualne zaparcie lekkie. W nocy jadła 3 razy, do 6 rano włącznie. Od tamtej pory nic. Ani jeść ani pić. A normalnie je co 3h mniej więcej. Idą jej jednocześnie 2 pierwsze dolne jedynki, więc tłumaczę sobie, że może przez to nie chce jeść? Martwi mnie to, bo zawsze do jedzenia była pierwsza.... Przybiera prawidłowo, po 6 mcu zwolniła trochę, ale i tak wazy swoje- ostatnio 25.05 9450g, przy ur. 4590. Więc ok nabiera masy... Kiedy powinnam zacząć się martwić, że nie chce pić mojego mleka? Iść z nią do lekarza? Czy możliwe, że np. wydłuża sobie przerwy międzypiersiowe do np 5h?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować