Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotki_imprezowiczki

Prezent-zabawka dla POLROCZNIAKA!!!???Mata?Pomozcie,Please!

Polecane posty

Idziemy z koleżankami do naszej koleżanki, która ma 6miesieczna córeczkę.Nie mamy swoich dzieci i na niemowlakach sie w ogóle nie znamy...Chcemy kupić jej matkę firmy Tiny love-płac zabaw. jedna z nas wypatzyla na Allegro,taki przyrząd firmy chicco duo gym, dziecko w to kopie,wydaje dźwięki itd. Co wg WAs jest bardżiej odpowiednie?

Gość Chv
Wiesz to zależy od dziecka jak szybko sie rozwija bo mój w wieku 6miesiecy juz sie tym nie chciał bawić :-/

Gość Chv
Wiesz to zależy od dziecka jak szybko sie rozwija bo mój w wieku 6miesiecy juz sie tym nie chciał bawić :-/

Gość jcpenny
daj link

Gość Chv
Mnie osobiście wogole sie on nie podoba ale wasza sprawa a nie lepiej jakaś zabawkę ? Albo matkę do kapieli z siedzonkiem ja osobiście bardzo sie ucieszyłam z takiego prezentu albo basen z pilkami

Gość jcpenny
moje dzieci (2) na macie edukacyjnej się nie bawiły. Ten zestaw gimnastyczny wygląda ciekawie. Moje dzieci pewnie zainteresowałyby się nim gdyby była tam muzyczka. Poza tym jako leżaczek może służyć. Każde dziecko jest inne, więc trudno doradzać. Ja jednak stawiałabym na zestaw gimnastyczny. A nie wolicie kupić czegoś takiego? http://allegro.pl/fisher-price-lezaczek-bujaczek-t4145-do-18kg-i2426609505.html mam to i rewelacyjne. karmiłam nawet w tym dzieci. Teraz mój 2,5 latek siada tam sobie, odpoczywa... bardzo praktyczne na kilka lat

Dzięki za odp. Wiemy ze lezaczek już posiada.Ciuszkow prosiła zeby nie kupować bo ma tony.... Skomplikowane te dzieci-małe,a już maja wymagania;-)

Gość Dbd
Polecam basen z Pilkami super zabawa mój uwielbia

Basen wyglada super! Ale tam jest napisane ze to dla dzieci 36m+ a ona ma 6m-cy.... W sprawie tego przyrządy chicco nasze zdania są podzielone... Nie mamy pojęcia....ciężka sprawa...

Gość Dbd
Ojtam ja nigdy nie patrzę na wiek napisany na pudełku mój dostał taki basen jak miał 6 miesięcy i uwielbiał u nim siedzieć