Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flerka 000

AMANT - co robić ?

Polecane posty

Gość flerka 000

Dziewczyny mam problem. Odnośnie faceta niestety. Od pewnego czasu lata za mną taki typowy podrywacz. Bardzo mi się podoba i bardzo mnie pociąga, ale gram raczej niedostępną i "zmuszającą go" do znalezienia sobie kobiety. W tamtym tygodniu pisaliśmy prawie codziennie. Gdy ja napisałam pierwsza- to tak jakby mnie olał. I tu pytanie. Jak się wobec niego zachowywać ? Być niedostępną i tylko odpisywać, gdy on pisze?

Gość ostatni raz widziano
Nic nie rób, jak mu zależy, to świat przewróci do góry nogami, a dotrze do Ciebie, a jeśli nie, to szkoda czasu. Twojego.

Gość flerka 000
Hmm właśnie. Gdy się nie odzywałam dzień to na drugi jak weszłam to pisał- co tam jak tam. Teraz siedzi na gg (jest w pracy) ale nie pisze. Wczoraj ja napisałam pierwsza do niego, tak tylko co robi, ale to było takie denne pisanie...

Gość flerka 000
No a żeby było śmieszniej to ta sytuacja trwa już rok....dokładnie. Gdy odmówiłam ze 2 razy to znalazł sobie laske. I gdzieś 3 mies. ze sobą nie są już. Ja też w między czasie kogoś miałam. No a teraz nadarzyła się okazja i gość nie dawał mi spokoju. Nie wiem co robić.