Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzix999

seks z bardzo wysportowanym facetem skończył się na pogotowiu:( co za wstyd

Polecane posty

ogólnie rzecz biorąc kuba skończył wf i pracuje na siłowni, wcześniej był z instruktorką fitness i chyba za bardo się do tego przyzwyczaił ;/ po naszym pierwszym razie byłam w szoku, trzymał mnie na rękach w trakcie przez 20 min...:o a po drugim on był w szoku:( ja nie ćwiczyłam wogóle ostatnio :/ nic a nic... już byliśmy nadzy i nagle on wziął moją nogę do góry i to jeszcze za stopę noga była wyprostowana, nie jestem wgl rozciągnięta :/:o coś mi strzeliło w pachwinie, poryczałam się :( on mnie przestraszył, pomógł mi się ubrać i zawiózł do lekarza... teraz leżę i umieram, on spał u mnie, kupił mi kwiaty, strasznie mnie przepraszał bo nie wiedział że to moze sie tak skończyć napisał mi teraz, że mam leżeć i dopoczywać, on po pracy przyjedzie i zrobi mi obiad... ja nie jestem na niego zła ale tak mi wstyd, że nie chcę kolejnego razu ;(

Gość gosiaaaaajfff
wiesz co wydaje mi się, że to jest powód do niepokoju :/ popatrez on był przyzwyczajony do różnych akcji w łóżku ze swoją byłą a teraz z Tobą ma coś "gorszego..." więc trochę lipa :/

Gość gosiaaaaajfff
no ale może sie z tym pogodzi :)

Gość ziziiiitrre
czytając twój wpis myślałem że kazał byś Ty go wzięła na ręce :D :D a pozatym to jakiś dzięcioł stukający ..... :o

Gość ziziiiitrre
a pozatym to nie możliwe - bo po koksie (przecioeż to standart na siłowniach) by nie dał rady nawet 2 min nie wspominając o 20 ;)

dlaczego dzięcioł stukający? mi się bardzo podobało to jak on mnie trzymał, czułam że jestem z prawdfziwym mężczyzną :) tylko ciekawe co on myśli :/

Trochę lipa może być.Koleś jest jakiś walnięty,bo patrzy na siebie tylko.To był Wasz jeden z pierwszych srtosunków a on już Bóg wie jakie pozycje wymyśla i zmusza Cię do pozycji dla zaawansowanych.Mógł trochę pomyśleć zanim naprawdę zrobiłby Ci większą krzywdę.Moja kumpela przez takie akcje miała otwarte złamanie nogi,bo też koleś intruktor fitness myślał,że panna jest z gumy.To źle świadczy o Twoim facecie.A Ty też nie bądź głupia i się od razu na wszystko nie zgadzaj.Dopiero się docieracie pod względem łóżka.

Heh, ja tez sobie cos ostatnio naciagnelam, ale nie przy sexie, a z glupoty :D Bo musialam koniecznie pokazac mamie kolezanki ze jestem wysportowana i zrobilam szpagat bez rozgrzewki :D

on nie bierze sterydów, nigdy nie brał :) i właśnie to widac bo ma trochę mięśni ale nie jest taki bardzo rzypakowany ani wyrzeźbiony on robi to bardziej z pasji a nie dla wyglądu a na siłce jest instruktorem więc tylko układa ludziom harmonogram ćwiczeń i patrzy czy dobrze ćwiczą, jeśli nie udziela wskazówek więc nie jest jakimś pakerem ale pływa 3 razy w tygodniu i to go trzyma przy formie :/ a ja???:(

Gość dsafas
hahahahaha padlam :D

Evolette już z nim o tym rozmawiałam i powiedział, że teraz zaczniemy od początku i będziemy się stopniowo poznawać a on od razu chciał zaprowadzic swoje zasady i robić wszystko to co on lubi tak mi powiedział przyzyanł się do swojego błędu, przeprosił mnie i powiedział że stopuje już tylko mi jest wstyd i wydaje mi się, że on chce wyprawiać w łózku brewerie a ja nie spełnię jwego oczekiwan jak sam powiedział "przystopuje"... na pewno tego nie chce :(

Gość Stokot Kół Uderza
po pierwsze jesli to nie jest prowo.. bo wydaje mi sie, ze jest.. no ale dobra niech bedzie, odpisze to tylko plus dla ciebie, masz motywacje by wziasc dupe w troki i zaczac tez cwiczyc nie ma nic gorszego jak malo wysportowana kobieta, ktora 'sport' ma tylko podczas ruchania..

Mój jeden związek się rozpadł przez taka akcję.Mam nadzieję,że Twój nie.Miałam kilka lat temu wypadek samochodowy,byłam mocno połamana i w sumie ledwo się wylizałam.poznałam faceta,który ma klub fitness i jest instruktorem.No i niestety też parę razy sprawił mi ból podczas seksu,bo chciał mnie brzydko mówiąc wyobracać na wszystkie strony a ja nie mogę pewnych rzeczy robić ze względu na "pozostałości"po wypadku(chociażby śruby w nogach).Zaczęły się kłotnie o seks,też obiecywał,że będzie spokojniej i stopniowo będziemy próbowali nowych rzeczy ale nie tak na hura i facet odszedł..

Gość hej Calluna79 mam pytanie
do Ciebie!! sory za wcinanie się w temat ale ciągle Cię szukam na forum!

ale myślicie, że faktycznie nie spełniam jego oczekiwań...?:( bardzo się tego boję... naprawdę dobrze nam się układało on jest świetnym facetem a tu taka lipa wyszła :/ Czasem wydaje mi się, że jestem dla niego za zwykła :( poznaliśmy się wiosną, jeździł nad wisłokiem na rolkach a ja odpoczywałam z kolezanką i powiedziałam "patrz on jest zajebisty" hahahaha a on się zatrzymał i się pyta "czy ty mówiłaś o mnie"? zrobiłam się czerwona jak burak a koleżanka tak tak ona mówiła o tobie i po godzinie już poszliśmy na obiad... bajerował mnie, żartował cały czas a ja przy nim taka szara myszka i czuję się teraz 3 razy bardziej szarą myszką :(

pierwszy raz tak mam, że facet który mówi, że jestem piękna itd wprawia mnie w masakryczne kompleksy ;/

Murzyn-i tak trzymaj ;) Ja zawsze jak poznawałam takich facetów.Czy to jako moi faceci czy koledzy-zawsze niestety byli bardzo rozpieszczeni przez kobiety.Wiedzą bowiem,że się podobają laskom i często są zwykłymi "bajerantami".Nie chcę być złym prorokiem ale uważaj na tego faceta.To może być zwykły podrywacz i ruchacz.

Gość była_prostytutka ;/
DASZ RADE :d TRENUJ JOGE:D

Gość studenct socjologi
niewystportowane laski są do d...

Gość była_prostytutka ;/
DŁUGO SIE ZNACIE??

Gość była_prostytutka ;/
TROCHE NIE HALO JAK FACET CHCE CIĘ WALIĆ NA WSZYSTKIE SPOSOBY NIE USTALAJĄC Z TOBA NIC

Gość Asdddhhh aska
Przepraszam ale to jest zabawne i dziwie sie ze jeszcze sie z tego nie smiejecie oboje ;)) Wyluzuj i nie patrz na wpisy jakby chcial sportsmenke to by taja znalazl a odpowiadasz mu ty i juz. Musicie troche popracowac nad technikami ale kiedys sie bedziecie z tego smiac ;)) Wyluzuj i powiedz mu co czujesz i czego sie obaeiasz a jesli to fajny facet tak jak piszesz to bedzie dobrze ;) wracaj szybko do zdrowia ;)

Gość tutuytutuyt
hahaha masakra :D