Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden pan obserwator

Czemu Polki wychodzą na ulicę z zarostem pod pachami na widoku?

Polecane posty

Polki nieregularnie golą pachy, bluzka na ramiączkach + kilkudniowy, czy nawet tygodniowy zarost to standard u polskich pań. Na dodatek sprawiają wrażenie, jakby się tego nie wstydziły i nie krępowały

Gość pęczek drutu
a tak właściwie to co cię to obchodzi, co jakaś baba ma pod pachami? twoja sprawa?

Gość studenct socjologi
ale zarost pod pachami jest rzeczą naturalną....kilkanaście lat temu nikt nawet nie pomyslał o goleniu się pod pachami....natura wie co robie i wie dlaczego jest zarost pod pachami....

Jak dla mnie nieogolone pachy na widoku w miejscu publicznym to obciach. Dziwię się, że kobiety w ogóle się nie krępują kilkudniowego zarostu

Gość biały kwiatek
JJa widzialam ale moze tylka pare takich kobiet mowie o mlodym wieq a nie po 40:p nie szalej tak duzo ich nie ma:D a fajnie jest krecic sobie palcem we wlochach pod pachami mysle ze niektore sa dumne z tego co maja:D

biały kwiatek, jestem facetem i sam golę pachy. Nie mówiłem też o buszu, ale o kilkudniowym, widocznym zaroście, takiej szczecinie

Gość bo sa zaniedbane
i wsia od nich smierdzi

maluje także paznokcie na kolor różowy , usta na czerwono , maluje oczy i doklejam sztuczne rzęsy ;)

Gość najlepsze sa te co maja
pelny makijaz a pachy nieogolone

zapomniałem jeszcze dodać, że zarzucam mojego penisa na plecy i obwiązuję się nim jak szalem tak, że wyglądam niczym model z wybiegu Karla Lagerfelda ;) Tworzę nową modę drogie panie !

Gość mamciuchna
"kilkanaście lat temu nikt nawet nie pomyslał o goleniu się pod pachami" - żarty sobie robisz? Ty chyba przedszkolakiem jesteś, a nie studentem.. Mam w tej chwili prawie 30 lat i od ponad 15 regularnie golę sobie pachy,

Gość ja pindole eee
zapomniałem jeszcze dodać, że zarzucam mojego penisa na plecy i obwiązuję się nim jak szalem tak, że wyglądam niczym model z wybiegu Karla Lagerfelda Tworzę nową modę drogie panie ! umarlam hahahahahhaha :D