Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abelardo23

jak przekonac dziewczyne zeby wziela sie za siebie i schudla??

Polecane posty

Gość abelardo23

Witam mam pytanie jak przekonac dziewczyne zeby schudla nie raniac jej, otoz mysle ze mojej dziewczynie sie przytylo i rzucil jej sie brzuszek, jak patrze na dziewczyny nad woda takie zgrabne to chcialbym zeby moja tez tak wygladala, nie jak te suche dziewczyny ale chociaz zeby nie posiadala takiego brzuszka jaki ma teraz... ja jestem nie zbudowany jakos dobrze, ale mam plaski brzuch i dbam o siebie...

Gość turmanka111
Już ją wymień. Po ślubie będzie prawdziwą lochą skoro już teraz tyje 🖐️

Gość smokowirówka
kup jej na urodziny pas vibroaction

Gość ekolozka
sam sę odchudż jak jej jest tak dobrze to spadaj z jej życia palancie 😠

Gość Lirada
Powiedz jej jesteś śliczna tylko proszę nie tyj już więcej. Wtedy poczuje się dobrze spojrzy na siebie i sama z własnej woli coś zrobi z brzuszkiem. Przynajmniej mnie tego typu uwagi by nie raniły.

Gość zrozpaczonapyza
boże Marek jak mogleś koniec z nami tłusty frajerze ;( a myslałam ze lubisz moje łozko wodne na brzuszku ;(

Gość opuncja na parapecie
A dlaczego nie może jej powiedzieć w prost? Przecież takie podchody są chore. A ponoć kobiety tak cenią szczerość i prawdomówność... Zakłamanie i tyle :P

Gość abelardo23
tak bo najlepiej byc leniwym i nic z tym nie robic, chyba to normalne ze faceci lubia szczuple kobiety niz grube

zalezy co lubicie. najlepiej znalezc wspolna dzidzine sportu i cwiczyc - moze byc bieganie, basen, silownia

mozesz jej pomoc a ona wcale nie musi o tym wiedziec, zabierz ja na rower albo pograjcie sobie w tenisa czy cos, są rózne sposoby ;) milo mozna czas spedzic a dziewczyna moze schudnac :) badzcie aktywni obydwoje

Zostaw ja- znajdzie sobie takiego, który będzie kochał jej brzuszek :D A Ty sobie poszukaj jakiejś szczuplutkiej laseczki :)))) I bzdura, ze faceci wolą szczupłe ;P Żeby się z nimi pokazać- owszem, ale do łóżka wola krągłe kobiety ;) Wiem, bo często siedzę na kamerach na lifie i mam najwieksza oglądalność PRAWIE ZAWSZE :D a chudziutkie nie...

Gość włóż sobie przy niej wibrator
Wszystkie grube się tak pocieszają :O 🖐️

Gość rttuiior
weż rozpal ją grą wstępną, aż bedzie chciała zebys w nia wszedł głeboko, a ty wyjmij penisa i zrob se dobrze strzelajac jej na tzipke. powiedz, że będzie tak do momentu kiedy nie schudnie

Gość abelardo23
wiecie ja ja kocham, ale przez to staje sie dla mnie mniej atrakcyjna i zdarza sie ze ogladam sie za innymi dziewczynami o ladnym ciele...

Niestety masz przerąbane...po ślubie + dzieci masz 100% pewności, że bedzie wyglądała jak baleron. Rada:zmień dziewczynę, która dba o siebie. Pewnie mnie nie posłuchasz więc tak: jak Ty o nią nie zadbasz to ona na pewno sama tego nie zrobi. Baby w większości są leniwe i wolą raczej oglądać seriale wieczorem niż sie poruszać. Zacznijcie od zmiany odżywiania. Walnij tekst w stylu " kochanie zaczynamy sie zapuszczać i bierzemy sie za siebie". Poczytajcie troche na temat odżywiania i właściwych treningów (np, trening Krzysia I.). Ogólnie z właściwym podejściem wiele sie zmieni w jej życiu i zobaczysz, że bedzie sie czuła lepiej w swoim ciele i przestanie gasić światło jak sie bedziesz do niej dobierał:-) Drogie kobiety co wyzywacie chłopaka od chamów....my jesteśmy wzrokowcami i to nas głównie w was pociąga. Nie obchodzą nas wasze zarobki, kariera, osiąganie sukcesów, pewność siebie, siła, przebojowość, wasze mieszkania, wasze auta. Jakbyśmy patrzyli na was kobiecymi oczyma to prawie żadna nie miała by u nas szans. Nas na dzień dobry pociąga wygląd i pociąg seksualny...gdyby nie to, to niby czym mogłybyście nam zaimponować? Zaden facet nie chce spotykać sie ze swoimi kumplami, którzy maja fajne szczupłe laski a on zapuszczonego kaszalota.Wstyd i żenada Ps. Jestem zwolennikiem, że wymagać szczupłej sylwetki można tylko wtedy kiedy się takową posiada. A autor postu podobno taka posiada

Gość figurantka z marsa
Popieram przedmówcę, że się tak wyrażę, pełną gębą. Dodam, że jeśli zapuszcza się już teraz, są niewielkie szanse na to, iż po ślubie się nie rozrośnie 🖐️