Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pizzerinkaa

CZEGO PRAGNĄ KOBIETY?

Polecane posty

Jak wiadomo każda z nas chce być piękna i szczupła, więc i ja nie jestem wyjątkiem. Od dziś zaczynam kolejny raz przygodę z dietą. Tym razem mam do zgubienia tylko (aż!) 5 kilogramów. Piszę tylko, ponieważ jakiś czas temu zgubiłam ich aż 18, minął rok a dodatkowe 5 się pojawiło z powrotem. Zapraszam wszystkie Panie które chcą zgubić dużo i nie dużo. Przede wszystkim zapraszam te Pani które wiedzą CZEGO PRAGNĄ :) Jak ma się motywację to zawsze łatwiej. a jak wiadomo razem raźniej

witaj , ja także mam aż 5 kg, i nie moge sie zabrac za diete , jaki masz plan?? bo ja żadnego :( mysłałam o mz ale nie wiem czy mi sie na mż uda

Mój plan na odchudzanie Dukan ale trochę przeinaczony ma moje potrzeby. Za pierwszym razem udało się, więc i teraz wierzę, że się uda Nie chcę stosować faz naprzemiennych jak mówi dziadek Dukan. Ja będę jadła białka, ale do tego cały czas dużo dużo warzyw. Teraz jest sezon, więc będzie łatwiej, są tanie i ogólnodostępne

Witaj Lilka Ja na diecie mż nie dałabym rady. Wiem już ze swojego doświadczenia, że na diecie nie można chodzić głodnym bo wtedy szybko traci się zapał. Trzeba jeść!! dużo jeść, ale z głową. Powiem Ci, że jak sie pierwszy raz odchudzałam to pierwsze 12 kg zeszło nawet nie wiem kiedy, bo jadłam, tylko inne rzeczy :)

ja dzis mialam zaczac diete dukana ( bylam juz raz na niej 3 lata temu ) ale nie moge sie zebrac i dzis zjadłam cos niedozwolonego, wiec od jutra startuje, zjadłam truskawki :)

Gość ambasadorka ciepła
A ja pragnę przytyć dla odmiany:P Ale nie dam rady:P Mam 163cm i ważę 44kg. Chciałabym choć raz w życiu dobić do 50kg:)Obżeram się i nic:P

Lila olej te truskawki i zaczynaj od dzisiaj Bo inaczej będziesz zawsze miała coś, że od jutra. Już dzisiaj bądź grzeczna i jedz tylko to co dozwolone :)

ja tego dukana po raz drugi to zaczynam od stycznia ale teraz jak widze moja oponke na brzuchu chyba to te 5 kg :) bo ogolnie jestem szczupła, to mi niedobrze teraz jade do sklepu i musze ugotowac cos na obiad dla pozostalych domownikow zagladne tu jak wroce ze sklepu i jak ugotuje :)

moge reszte dnia juz zjesc jak na dk , ale od jutra w 100 % zaczynam uderzeniowke wlasnie jade po produkty miedzy innymi do pozniej :)

ok, zrób obiad ala dukan i Ty zjesz i domownicy i każdy będzie szczęśliwy - tylko im nie mów, że to dietetyczne, bo jak będą wiedzieć to inaczej im będzie smakować :)

halo dziewczyny co z Wami, żadna już się nie odchudza? Może macie jakieś inne diety, ważne żeby cel był taki sam - kilogramy w dół

Lilka wymyśliłam fajny (chyba) obiad coś ala gołąbki Liście z kapusty sparzyć jak do gołąbków, można tak prawie ugotować. Mięso mielone usmażyć (oczywiście bez oleju na teflonie) z cebulą, czosnkiem, dodać sól i pieprz. Można na koniec dać trochę koncentratu żeby był ładniejszy kolor. dalej farsz dać w kapustę i zawinąć jak na gołąbki i udusić w brytfance. Sos zrobić tak. udusić cebulę na bardzo miękko, dodać puszkę pomidorów w puszce, sól, pieprz i świeże zioła, dodać troszkę papryki słodkiej w proszku, wszystko razem zmiksować. gotowe "gołąbki" polać sosem - chyba tak dzisiaj zrobię zobaczymy czy coś z tego wyjdzie Ale wiem, jedno jedzenie na diecie musi smakować :)

Ja uciekam do domu (teraz jestem w pracy) nie wiem, czy dzisiaj jeszcze uda mi się wejść, jak nie to jutro będę na pewno Trzymaj się i pamiętaj, damy radę Powiedz mi do kiedy planujesz zejść z tymi 5 kilogramami?

a ja dzis juz odpusciłam dukana, na miescie zjdłam lody, poy=tem sorbet lodowy taki upal ,z esie nie dalo ale juz od jutra dukan -2 dni fazy uderzeniowej z gołabkami dobry pomysl, . zakupy zrobione, jutro i pojutrze samo bialko a potem faza 2 - czyli ja robie jak poprzednio 1/1 mysle ze długo nie bede na 1 i 2 fazie i szybko sie znajde na 3 oby tylko pilnowac zasad i bedzie git :)

nie planuje do kiedy , kiedy zleci to zleci,ale jak pisalam mysle ze szybko, poprzednio na uderzeniowce mi zlecialo w 2 dni , 2 kg , a potem schudŁAM szybko 2 fazie i zaraz bylam na 3 mnie szybko spadaja kg , jak zaczne ale najgorzej mi ostatnio zaczac ale teRAZ juz stop obzarstwu DAMY RADE!!!! JAK NIE MY TO KTO???? :) DO JUTRA

aha ,ja jeszcze nie wiem czy nie waze wiecej niz na stopce, ale pewnie tak, bo mi sie zwalek na brzuchu zrobil ;) jutro sie zwaze i dokładnie napisze ile waze az sie boje ;)

mi tak szybko nie leeca, ale bede wytrwala, na obiad zjadlam lososia z pomidorami i jog nat zamiast smietany, wieczorem jeszcze jogurt ze slodzikiem i otrebami, z aromatem pomaranczowym, chociaz sprobuje objsc sie bez slodzika bo wiem jaki on niezdrowy lilka napisz cos o sobie, ile masz lat i takie tam :) ja mieszkam na dolnym slasku

znam ta strone, ja jeszce zagladam na dukan bolx - szkoda, ze dziewczyna od dawna nie pisze, ale jest tak duzo przepisow, ze spokojnie jest w czym wybierac

a jestem stara :) zaraz 40 mi stuknie, mam dorosle corki i meza i psa i kota :) pracuje w biurze na 1/2 etatu .

ja mam 3 dzieci w wieku przedszkolnym i mniej, 2 chlopcow i 1 dziewczynke i 1 meza, psow brak, kotow tez :) narazie ten zwierzyniec mi wystarczy lilka taka stara to nie jestes :) coreczki ile maja lat? Ciekawe czy moja motywacja bedzie caly czas tak mocna jak teraz nie wiem czy pisalam wczesniej ale mam zamiar chodzic na zumbe - nie wiem dokladnie nawet co to ale ladnie brzmi :) chcialabym zeby moja skora lepiej wygladala. Pod koniec lipca jedziemy na urlop i chce bez skrepowania wyjsc w stroju

zrobilam te niby golabki i srednio mi wyszly, ale troche pozmienialam w trakcie robienia. Mloda kapusta srednio nadaje sie do gotowania, liscie rozplywaly sie w rekach, ale z pomoca wykalaczek jakos pozawijalam te golabki. Powkladalam je do malych pojemnikow, zalalam sosem i zapieklam w piekarniku. Jutro bede probowac. Z kapusty ktora mi zostala naszykowalam suroweczke :)