Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zegarowa

Sex w dni plodne

Polecane posty

Gość Zegarowa

Kochamy sie z mezem bez zabiezpieczenia ale nie konczy we mnie , Mam takie pytanie czy ktoras z was zaszla w ciaze przez stosunek przerywany ? po cichu na to licze maz niechce slyszec o dziecku .... Prosze o odpowiedzi :(

Gość mąż Zegarowej
przestań! przeyebałaś sobie 🖐️

Gość Zegarowa
poza tym z pochwy zaczęły mi sie wysypywać znaczki pocztowe, ale jak poszłam do ginekologa to powiedział mi, że to nie znaczki tylko naklejki z bananów

Oczywiscie ze mozna zajsc w ciaze przezstoaunek przerywany bo to zadna metoda antykoncepcji... Decyzja o dziecku powinna byc wspolna, dlaczego maz nie chce ile macie lat?

Gość Zegarowa
jak 46, a on 53

Gość Zegarowa
Bawi was podszywanie sie ehhh ;/ Ja 22 az 26 .. wiem ze zadna metoda doskonale i dlatego zastanwiam sie czy ktoras zaszla w ciaze ...

Gość minerwa11
nie. żadna nie zaszła. tylko tobie się uda :O🖐️

Gość Zegarowa
chodzilo mi jak dlugo uprawlialyscie taki sex zanim zaszlyscie w ciaze czy od razu za pierwszym razem itp.

chcesz na własne życzenie rozbić rodzinę, skoro mąż nie chce słyszeć o dziecku to czemu usilnie chciałabyś zajść ? bez sensu..potem Cię zostawi z dzieckiem i będziesz ryczeć na kaffe ... a swoją drogą, stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie wg mnie, chyba że mąż bardzo uważa a skoro nie chce dziecka to pewnie tak jest, tylko jak mu potem wytłumaczysz, że jesteś w ciąży ? o ile np byś była.. i czemu nie chce dziecka ? nie macie możliwości zapewnienia dziecku warunków? czy to jakieś jego widzimisię ? nie licz na wpadkę, tylko porozmawiaj z mężem bo w innym wypadku nie będzie wesoło..

Gość Zegarowa
Wlasnie w tym problem ze nas Stac zyjemy na dosc wysokim poziomie dla meza liczy sie kariera rozmawialam juz nie raz tlumaczylam prosilam blagalam , ale nie kariera miejsce pierwsze ! :( pilnuje sie ale pewnie tez liczy sie z konsekfencjami watpie ze by zostawil nie ten typ czlowieka poniewaz jego siostra zaszla w ciaze i facet wlasnie sie wymigal maz byl wsciekly itp.

Gość Zegarowa
no wiec ile z was zaszlo w ciaze przez taki stosunek ???????????????????

ale głupie pytanie!nie tak łatwo zajść w ciążę jak się chce dziecko,a co dopiero przez stosunek przerywany!znajdź sobie inny sposób,a najlepiej się rozwiedźcie bo widać każde z was chce czegoś innego!

Gość Zegarowa
ciekawych rad to wy nie macie , zawsze znajdzie sie ktos kto sie nabija lub gada bzdury !

a jakich rad ty oczekujesz?zachowujesz się samolubnie-oboje się tak zachowujecie,twoje podejście do życia jest jakieś dziecinne!

Gość Zegarowa
Niby dlaczego ? chce czegos innego do zycia a nie kariery w rodzinnej firmie meza ;/ dziecko by mi w tym pomoglo a ty widac niby dobra matka nie bedziesz !!!!

mam już córkę,a we wrześniu na świat przyjdzie syn-każde z tych dzieci chciane i wyczekane!nigdy w życiu nie zrobiłabym tego co ty,żeby na siłę wpakować faceta w dziecko!

Gość Zegarowa
Mylisz pojecia a co ja takiego robie ? skoro obydwoje wiemy ze sie kochamy i jakie moga byc konsekwencje z sexu przerywanego ?

jakie moga byc konsekwencje z sexu przerywanego ? PRAWIE ZEROWE!w ten sposób nie zajdziesz w ciążę-zresztą śmiać mi się chce z takiego podejścia do życia

Gość Małolat napalony
Ja mogę cie zapłodnić jeśli chcesz