Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiewidomyPrzezMedia

Patrząc na to co wyprawiają kobiety zaczynam wątpić...

Polecane posty

Gość NiewidomyPrzezMedia
toprrawdaaa Nie wiem czemu tak agresywnie atakujesz. Jedyne co napisałem na temat wyglądu kobiety to "zadbane" nie pisałem o żadnej miss. Większość o czym pisałem nie dotyczy wyglądu. Więc nie rozumiem czemu pałasz aż taką nienawiścią. Tak trudno uwierzyć, że mężczyzna czasami to też człowiek. Niektórzy z nas szukają w kobiecie czegoś więcej. Czy to tak trudno uwierzyć, że mimo iż jestem mężczyzną chciałbym po prostu kochać. Jeśli są dziś jeszcze takie kobiety jak w temacie to chciałbym się dowiedzieć gdzie jest największe prawdopodobieństwo znalezienia takich kobiet gdyż właśnie takie mnie interesują. czterdziestkaśląsk ( ragnienie "Zgadzam się w 100% - ja też taka jestem i nie potrafię się zmienić...2 związki i też przemoc, poniżanie....nie mam kompletnie zaufania do facetów, nie wierzę że gdzieś są porządni..." Jedyne co mogę zrobić to przeprosić Cię za mężczyzn którzy tak Cię potraktowali. Ale i tak pewnie większość kobiet tu powie, że kłamie bo w końcu to mężczyzna:(

Gość toprrawdaaa
niewidomy Sorry jeśli moją wypowiedź odebrałeś jako agresywną, MI SIĘ WYDAWAŁO ŻE BRZMI RACZEJ Z REZYGNACJĄ Nie musisz mnie przekonywać że istnieją wartościowi i porządni mężczyźni, znam takich, mam nawet w rodzinie takich, i wiem oczywiście że że nie wszyscy mężczyźni nie przypominają ludzi.....ja to wiem. Niemniej raczej większość mężczyzn pracuje na negatywną opinię. I nie jest to dobre. Nie przepraszaj za złych mężczyzn, ja też nie przepraszam za złe kobiety, bo takich też nie brakuje. Ale też znam wiele dziewczyn , takich wyjątkowych , którym można powierzyć własne życie....i co? Są samotne, też nie mogą znaleźć swojej połówki..niebrzydkie dziewczyny i co stąd? Jak młodzi ludzie mają się spotkać? i jeszcze upodobać siebie? Nie wiem.....rola swatki już nie istnieje a inne komunikatory sa zawodne,,,nigdy nie wiesz na kogo trafisz (swatka znała osobiście i kojarzyła,,,nie było to złe....tyle że kojarzyła małżeństwa a nie rajfurzyła seks na próbę bez zobowiązań..........czaisz różnicę?) Powyżej dziewczyna pisała o minionych dwóch nieudanych związkach....i za jaką karę? O dwa za dużo...nie poinnon ich być....ale były i skubnęły psychikę dziewczyny. Dlaczego tak było możliwe? a jakież to powszechne. Jakoś tak świat schodzi na psy.....a przecież jednak jest jeszcze jakaś grupa ludzi pragnących trwałych i udanych uczuć wyższych......bez zdrady w tle , bez przyczajonych w podziemiu kochanek, bez oszustwa............. To co jest to nie moja bajka, z jakiejś innej galaktyki jestem chyba.........i nie potrafię rozpoznawać oszustów i łajdaków, więc może pozostaje mi \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'rezygnacja?"

Jestem taką kobietą o której piszesz. Do kwietnia tego roku zawsze byłam sama (a mam już 26 lat), dopiero teraz ktoś mnie "wypatrzył". I wydaje mi się, że on ma pogląd na świat taki jak Twój. Długo byłam sama, ale cóż. Miła, fajna, średnio ładna (ładna wg innych), z "jajem" i pazurem też. No ale zawsze w moim otoczeniu były ładniejsze ode mnie. ;) Bywa 🖐️

a ja niestety jestem bardzo ładna i zgrabna i dlatego klasyfikuje się jako tempa lub zdzira i docierają do mnie jedynie chamy! Mam być trofeum... a nie 2 połówką ;(

Gość (: pragnienie :)
Zostaw swojego maila chciałabym napisać

Gość księżyc w pełni....
Szukaj tam gdzie szumi wiatr, gdzie słychać ciszę, gdzie gwiazdy rozmawiają skrycie... ale szukaj dobrze, by krzykliwa i pstrokata codzienność Cię nie oślepiła