Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fotomaniaczka_89

Sesja noworodkowa za darmo.

Polecane posty

Gość fotomaniaczka_89

Witam. Wykonam sesje noworodkową za darmo w zamian za udostępnienie zdjęć do portfolio. Wiek noworodka do 14 dni. Czy jest jakaś mama zainteresowana? Interesuje mnie województwo małopolskie.

Gość fotomaniaczka_89
Tzn. mnie to obojętne gdyż rodzice muszą dojechać do mnie. A studio mam w Rabce zdroju.

Gość lipcowa mama :)
szkoda ze nie blizej trzebini.

Gość fotomaniaczka_89
No niestety. Trzebinia kawałek dalej ;) Ale mamy np. z Krakowa zapraszam. Koszt paliwa i tak będzie o wiele mniejszy niż koszt takiej sesji u fotografa.

Gość fotomaniaczka_89
up

Gość fotomaniaczka_89
Nadal aktualne ;)

Gość ale profesjonalizm hahahah
matka po wyjsciu z proodowki ma do ciebie jechac na sesje?? skoro chcesz uzyc tych zdjec do teczki to wypadaloby pojechac do chetnej matki. jak ty zdobedzeisz klientki skoro nie wiesz , ze do 14 dni po porodzie matki raczje nie mja ochoty na przemiszczanie sie z noworodkiem i spedzanie po dnia na sesji.

Gość sok z jabłek
nie wiem, jakie robisz zdjęcia, ale nad podejściem do klienta powinnaś jeszcze popracować. naprawdę myślisz, że ktoś będzie jechał do ciebie z kilkudniowym noworodkiem tylko dlatego, że ty wspaniałomyślnie zrobisz mu zdjęcia za darmo??? to już nie te czasy, że ludzie się rzucają na to co za darmo. a tak poza tym, to powinnaś dać linka do swojej strony i pokazać swoje prace, bo nikt nie będzie z dzieckiem jechał w ciemno.

Gość fotomaniaczka_89
Oferta dla zainteresowanych - a nie dla tych nie zainteresowanych.

Gość mamuuniaa
jak dziecko 14 dniawe ma do ciebie rpzyjechac??:-D czy ty nie rpzedsadzasz>>>

Gość fotomaniaczka_89
Strony nie mam gdyż dopiero zbieram portfolio. Nie każdego stać na sesję za 500 zł. Ja nikogo nie zmuszam. Szukam chętnych z najbliższej okolicy. Co za problem przejechać z noworodkiem 30 minut czy też godzinę. Nie ma problemu.

Gość fotoagrafica5
Pokaż jakieś swoje prace, żeby wiedzieć, czy warto się wybrać :)

Gość fotomaniaczka_89
Nie mam prawa ujawniać na forum zdjęć swoich klientów niestety. Gdybym miała stronę to co innego.

Gość SmalutkaZosia
dziewczyno nie masz dziecka to jak mozesz mowic ze nie ma problemu Poza tym po co komu byle jakie zdjecia od kogos takiego jak ty

Gość ale profesjonalizm hahahah
amasz dzieci?? wiesz jak moze sie cuzc kobiet apo porodzie?? nie mowiac o tym ze przez jakies 6 tygodni po porodzie powinna jak najwiecej polegiwac, zeby zapobiec wypadnieciu organow.

Gość fotomaniaczka_89
Czegoś tu nie rozumiem. Nie chcecie skorzystać - to w czym widzicie problem. Jakoś zbieram portfolio od zera i ludzie są zadowoleni i chętni. Nie mam akurat nikogo znajomego kto ma noworodka to piszę tutaj. Znajdzie sie mama która skorzysta i będzie zadowolona.

Gość fotomaniaczka_89
Mam dziecko. I jakoś tydzień po porodzie czyłam się normalnie. A te wszytskie zdjęcia noworodków które są w sieci nie wskazują na to że jest to dla mamy problem jechać z nim na sesje noworodkową.

Gość kiiicimiiiciii
jestes kiepskim fotografem skoro sesja zajmuje ci 30-1h.. samo ustawianie dziecka,swiatla, zdjecia probne tyle zajmje. mozna zrobic dobre zdjecie w godzine albo dwie ale najczesciej potrzeba duzo dluzej.

Gość fotomaniaczka_89
Heh - czytajcie ze zrozumieniem. Nie pisałam w temacie ile trwa sesja.

Gość gość
Zapraszam na sesje noworodkowe Mamy z Poznania i okolic ze względu na rozbudowę portfolio do końca marca promocyjna cena za sesje ... sesja odbywa się w domu "malucha" http://sesjanoworodkowapoznan.pl/ oceńcie efekty z pierwszej sesji niemowlęcej.

Gość gość
kiiicimiiiciii ale zablysnelas :D, czytania ze zrozumieniem tekstu w szkole nie uczyli?

Gość Lentilek
"ale profesjonalizm hahahah" Twoja odpowiedź aż mnie razi. Fakt, że dziewczyna szuka klientów jest jak najbardziej ok. Tak jak pisze nie każdego stać na sesję za 500zł i szuka w okolicy. Tak się składa, że jestem fotografem i może Was to zdziwi ale sesje noworodków wykonuje się właśnie do 14 dnia życia. I to głównie ze względu na komfort i bezpieczeństwo maluszków. Setki kobiet dojeżdżają z dziećmi na miejsce sesji i jakoś nic się nikomu nie dzieje. Widać jaka jest Wasza wiedza na ten temat...

Gość gość
no nie wiem..ja bym się z małym dzieckiem nie wybrała nigdzie. Wolałabym swój aparat. Może nie profesjonalnie, ale bezpiecznie.

Gość gość
Witam. A ja zapraszam do Łodzi na niepowtarzalną i jedyną w swoim rodzaju sesję nowordkową ,jak i ciążową jeszcze kiedy Maluszek jest w brzuszku.Mogę dojechać do dzieciaczków, jak i sesję wykonuję u siebie w domowym studio. Zapraszam do Fotograficzne Marzenia www.fotograficznemarzenia.pl