Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mietaa18

Pomocy:((

Polecane posty

Gość mietaa18

Hej mam 18 lat. Od jakiegoś czasu z chłopakiem się kochamy dosyc czesto. Jako " zabezpieczenie" był stosunek przerywany. Ostatnio w dni nie płodne poszlismy na całośc . Możliwe jest zajscie w ciąze. Jestem jeszcze przed okresem. Ale troche się boje.

Gość mietaa18
???

Stosunek przerywany to NIE JEST ZABEZPIECZENIE!! :O Chrystusieeee... I tak mogłaś zajść w ciążę!

Gość mietaa18
a przy przerywanym jest mozliwe?

Gość mietaa18
wiem że nie jest zabezpieczenie. ale to tez bylo nastepnego dnia po krwawieniu

Gość mm343
Co z tobą dziewczyno ?! Stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie, tym bardziej jeśli jesteście młodzi ! Szkoda wam kasy na gumki czy boisz się iść do ginekologa po tabletki? Tyle akcji i kampanii społecznych a młodzież wciąż głupia !

Gość mietaa18
nie szkoda nam kasy ani nie boje się. nie wiem nawet jak sie wytłumaczyc stało sie. nie czekam na ktytyke tylko na odpowiedz

Gość louiyu
mieta w ten sposob mozna zajsc w ciaze, ale skoro mialas nieplodne to jest to malo prawdopodobne. ale nie stresuj sie bo tylko opoznisz okres i bedziesz panikowac. zacznijcie stosowac jakies zabezpieczenie. ja osobiscie polecilabym Ci nuvaring. to taki gumowy krazek ktory wkladasz do pochwy na 3 tyg, potem tydz przerwy a potem kolejny. kosztuje 40zl. dziala na tej zasadzie co tabletki ale nie musisz codziennie pamietac. ja uzywam i jestem zadowolona :) idz do gina