Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nflbk

Mąż mnie zdradził z 22-latką :(

Polecane posty

Gość nflbk

Oboje mamy po 30 lat a on poleciał na taką siksę :(.Jestem mega wkurwiona!!!!Mówił,że mnie kocha a tu takie coś!!.

Gość 22latka.
Twój mąż wie co dobre :classic_cool:

Gość młoda laska
przepraszam, nie wieziałam że będziesz zła a to łobuz! klapsa jeszcze raz dostanie, mi też mówił że kocha, no proszę

Gość amy farrah fowler
Hehe i sie palant przyznal? To moze bardzo tego załuje? Co mu, albo co z nim zrobisz?

Gość lips90
dlatego apel do kobiet:wybieramy starszych mężczyzn zeby zawsze być młodszą...w tym samym wieku odpadaja min 2 lata starszy

Gość taka_prawda
ja mam 23 a on 33 wiec zawsze bede mlodsza i atrakcyjna uklad idealny

Gość aaaaaaarwena
dlatego apel do kobiet:wybieramy starszych mężczyzn zeby zawsze być młodszą...w tym samym wieku odpadaja min 2 lata starszy gowno prawda, ja bym wystosowala apel o nie kierowanie sie wiekiem :D kobiety musza znosic uciemiezenie i jeszcze na dodatek zawsze od starszego dziada a co jak jakas lubi mlodsze uje?

Gość Ja mam młodszego męża
i do dzisiaj z nim jestem szczęśliwa, a poznaliśmy się jak miał 20 lat, a ja 31. Teraz jesteśmy siedem lat po ślubie, mamy dwójkę dzieci, a razem ze sobą 9 lat. Żaden związek ze starszym ode mnie nie był tak udany jak to co teraz jest między nami. I nie boję się, bo porzucane są zwykle te w związku ze starszym i wymieniane na jeszcze młodsze. Jak facet lubi młode to przecież mu się to nie zmieni. Kobieta młodsza od niego, ale starsza już nie będzie dla takiego tak atrakcyjna jak 20-latka. Mój zawsze wolał starsze i cieszy mnie to.

Gość aaaaaaarwena
ja mam 23 a on 33 wiec zawsze bede mlodsza i atrakcyjna uklad idealny za ok 10 lat ty bedziesz 33 on 43, myslisz ze kobiety przed 30 stana sie dla niego niewidzialne? o slodka naiwnosci...

Gość gmdka
zgadzam się, wybierajmy starszych i same zdradzajmy z młodszymi.

Gość do lips90
wolę młodszych, bo można poczuć się jak gwiazda no i to ciało do seksu. młody mężczyzna to silny mężczyzna, stary zniedołężniały.

Gość blackrosssee
haha ale wy jestescie tepe dzidy jak chcecie staruchem sie zajmowac to wspolczuje ja mam 22 lata i jakos dogaduje sie z facetem o rok starszym mysle że ejstem dla niego atrakcyjna i wygladam dość módo jako mi znajomi mówią na 17...nie am regoly ja za starucha napewno sie nei wezme...;/

Gość sdm csnmdc
a kto zechce stara babe :) my mimo prawie 50 jak jestesmy zadbani i wysportowani jeszcze jakos nago wygladamy , Wy drogie kobiety chocby nie wiem co , niestety nago wygladacie zle w tym samym wieku , a facet ...... starszy elegancki pan bogaty zawsze młodą 17 latke skonsumuje bo ta mu da ! taka jest prawda

Gość sdm csnmdc
staruchem , czekaj jak ten staruch cie pusci w trabe dla młodszej bo ty bedziesz juz stara pudernica za pare lat i bedziesz pozmarszczana jak jabłko stare ,

Gość fdresgtrftgrfdegb
Bierzcie starszych, ale jak ich nie kochacie, mężczyźni żyją krócej niż kobiety, wg statystyki z każdym rokiem coraz więcej ich umiera od kobiet w tym samym wieku i to wy będziecie patrzeć jak umiera ze starości. To nieuniknione. Wtedy jak nie kochasz to masz spadek i szukasz następnego, ale jak kochasz to cierpisz. Nie ominie was to. Będzie stary to będzie agonia, a wy będziecie na to patrzyły i go doglądały. Starszy facet i młodsza kobieta to najgorsze co może być, bo na starość jest się samą i się wspomina jak mąż umierał.

Gość jukiyujk
"starszy elegancki pan bogaty" No właśnie, bogaty. Bogate kobiety też mają utrzymanków. Ale faceci mają gorzej, bo kobiety nawet jak są biedne to do seksu zawsze kogoś znajdą, a facet musi wtedy płacić jakiejś ku*wie, bo żadna za darmo się nie podnieci na jego widok. Facet ma grubszą skórę, więc głębsze zmarszczki i wygląda to okropnie, a ciało zwiotczałe jeszcze bardziej niż kobiety, jak ta skóra już wisi, bo grubsza.

kolego wyżej jasne faceci w wieku 50lat wyglądaja dobrze :D Te wiszące kuśki i jajuszka, chyba sobie żartujesz :D Koło 40 już fatalnie wyglądają Jak będę sama miała 50 lat to ok, ale teraz bym chyba hafta na takiego puściła

Schudnij, kup sobie fajną kieckę i idź na dyskę wyrwać sobie jakieś młode ciacho :-) Ja bym tak zrobił " Tygrysie, tygrysie - błysku w gąszczach mroku: Jakiemuż nieziemskiemu oku przyśniło się, że noc rozświetli skupiona groza twej symetrii"

Gość sdm csnmdc
ta spisze testament i zostanie ci tylko zachowek :) a majatek dostanie kochanka

Gość sdm csnmdc
ty .............. a na ciebie nikt nie splunie , póki co wzieci mam mimo wieku ze odganiac sie muszę - dziekuje za uwagę , pisz sobie dalej . :)